aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam
An ja poproszę ale Cappuccino, marcepanowe najlepiej:-)
My wczoraj wybraliśmy się na zakupy świąteczne, kupiliśmy prezenty dla naszych dzieciaczków i chrześniaków, upominki dla mam i ubyło z konta sporo
Aniu fajne te Twoje dzieciaczkowe kartki
:-)
Teraz chcę się Was poradzić... Oli od 3 dni wymiotuje (a raczej ulewa, bo nie ma tego wiele) za każdym razem co wypije mleko (pije je od dłuższego czasu) lub jak zakaszlnie, nie wiem czy mam jechać z nim do szpitala
Może głupio pytam, ale tutaj na wszystko paracetamol, każdy lekarz mówi, że samo przejdzie, a nie chcę go męczyć wizytami w szpitalu

An ja poproszę ale Cappuccino, marcepanowe najlepiej:-)
My wczoraj wybraliśmy się na zakupy świąteczne, kupiliśmy prezenty dla naszych dzieciaczków i chrześniaków, upominki dla mam i ubyło z konta sporo

Aniu fajne te Twoje dzieciaczkowe kartki
:-)Teraz chcę się Was poradzić... Oli od 3 dni wymiotuje (a raczej ulewa, bo nie ma tego wiele) za każdym razem co wypije mleko (pije je od dłuższego czasu) lub jak zakaszlnie, nie wiem czy mam jechać z nim do szpitala

Może głupio pytam, ale tutaj na wszystko paracetamol, każdy lekarz mówi, że samo przejdzie, a nie chcę go męczyć wizytami w szpitalu

albo wlasnie tak po trochu ulewa
W nastepna niedziele planujemy wyjazd do Polski, ale to tez zalezy od pogody, bo jak bedzie slisko itp. to nie mam zamiaru nigdzie sie wybierac. Zreszta jak sobie pomysle o tym pakowaniu i calym przedwyjazdowym zamieszaniu to slabo mi sie robi 
.....a teraz musimy mala odebrac od tesciow.
. W okolicy buźki wychodzą mu liszaje (genetyczne po rodzinie męża), ale nikt z mojego M rodziny nie ma tak mocno. Pani doktor stwierdziła, że to przez smoczek, ale podaje mu teraz smoczek tylko do zasypiania, a jak zaśnie zabieram i nadal te liszaje się pojawiają
. Mamy krem od lekarza z NL i PL, działa tylko ten z PL, ale jak przestajemy go stosować to znów liszaje się pojawiają