reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
I ja jestem.Bylam dzis na kontroli i szczepieniu.Ale biedaczek plakal,az mi sie leska polala.A teraz spi troche niespokojnie.
Ann ratuluje 50ciu dni bez papierosa:tak::tak:.Tak trzymaj!
Ania a ty sie dzis tez obijasz? Ja nie robie zadnych porzadkow przed swiatecznych.My wyjezdzamy w sobote na noc,wiec znow bedzie ba łagan.Zwalaszcza,ze muszeteraz pakowac nas i MIchałka.Ide cos zjesc

Karola nie żartuj sobie ze mnie;-):szok:...nie poszłam może do pracy ale już rąk i nóg nie czuje...
Można powiedzieć że przygotowania zakończone - jeszcze mi tylko ciasta zostały do zrobienia...bo my w tym roku zostajemy tutaj!:tak:
Mam nadzieję że Michałkowi nie bedzie nic dokuczało po tym szczepieniu...

Malduję się po kilkudniowej przerwie :-)
Chętnie napiję się z wami, ale herbatkę poporoszę, bo kawki to jakieś 8 miesięcy już nie piję :)
Ja serwuję do kawki biszkopt z truskawkami i galeretką, zostało mi jeszcze troszkę po wczorajszych gościach.
Całą sobotę praktycznie spędziłam w kuchni, padłam na wieczór jak kawka. Wczoraj na szczęście już tak dużo nie musiałam robić i chyba właśnie z tego szczęścia zaspana rano przypaliłam żelazkiem obrus :wściekła/y: Tyle dobrze, że akurat w rogu i jak nakryłam nim stół to nic nie było widać, bo zrobiła się w tym miejscu zakładka :-D Inaczej byłabym bez obrusu bo to jedyny, który pasuje na mój rozłożony stół. Jak ja to mówię, głupi zawsze ma szczęście :-D
Dziś wstałam o 8, zrobiłam już 3 pralki prania, jedną zdążyłam nawet wyprasować. W chwili obecnej robię sobie przerwę w skracaniu kubusiowych zasłonek do pokoiku maleństwa i pałaszuję kanapeczki :-)
Tyle dobrze, że nie muszę dziś gotować, zostało mi trochę żarełka ze wczoraj. Jak ktoś ma ochotę to zapraszam na soczyste udka z kurczaka, marynowaną w musztardzie pierś z kury (wiem wiem, brzmi dziwnie, ale smakuje wyśmienicie) i polędwice cielęcą w panierce. Do tego rosół lub pomidorowa jak kto woli :-) Na jutro chyba też zostanie - zupy z pewnością, bo ugotowałam taki wielki gar rosołu że całc aulica by sie najadła. :-D

Lecę dalej szyć, odezwę się jak skończę.

Agasta,
tak tak!! wrzuc przepisiki... zachecila mnie zwlaszcza ta marynata... A macie chlopczyka czy dziewczynke powić? :confused:

Witam :-)

A u mnie pusta lodowka i brak checi do gotowania :baffled: Do jedzenia zreszta tez jesli o mnie chodzi :baffled:

Dzis wreszcie udalo mi sie zaliczyc pierwsza wizyte u poloznej. Dostalam skierowanie na badania, torbe pelna czasopism, ulotek i probek. Jutro rano mam jeszcze jedno USG, bo polozna stwierdzila, ze to poprzednie bylo robione w 8 tc, wiec moge zrobic sobie jeszcze jedno jako termijnecho :tak: No i moglam juz posluchac serduszka szkraba :tak: Termin porodu wychodzi na 5 lipca. W srode czeka mnie egzamin i w piatek tez :baffled: No a sobota i niedziela uplyna pod znakiem pakowania.
Malzonek juz trzeci wieczor z rzedu spedza przy desce do prasowania :-p:rofl2: Ja juz nie mam na to czasu i sily.

Milego popoludnia dziewczyny :-)

Ania pewno,ze zartuje:-):-):tak::tak:.Wygladasz mi na osobe,ktora pracy sie nie boi:tak::tak:.:tak:
Agasta co za pysznosci,czekamy na przepisy:rofl2:
Ma-Rita juz jrst 10 tydz?-jak ten czas leci.Czekamy na wiesci.

reklama
Oliwierek smacznie śpi już od 9:30 a mi się nudzi:baffled:. :-D.

Aneta on tak długo sypia???
mi Zosia dzisiaj rano spała pół godziny i teraz też spi jakieś 15 minut ale pewnie za jakis czas się obudzi:dry:

agasta a cóż to za pyszności zapodajesz??

sencilla ja cały czas czekam za przepisem na twoje racuszki z jabłkami

karola żeby tylko mały nie gorączkował po szczepieniu

Do góry