reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hej kobietki,
my dziś mieliśmy ciężką noc. Ale daliśmy radę :-)
Piersi mam jak balony, że w nocy nawet obrócić się nie mogłam. Na szczęście po ciepłym prysznicu trochę mi przeszło.

Do później

hej
agatko gratulacje!!!!
śliczna corunia:-D ja miałam termin na 30 12 ale to w zeszłym roku... mamy dzieci z tego samego rocznika,a moja juz bryka i wszedzie jej pełno. jeszcze raz gratuluje:-)

od poniedzialku bede sie juz normalnie odzywac bo bedziemy w Holandii.

Dzien Dobry Dziewczynki
Lekarz potwierdzil ciaze, mam niestety zapalenie pecherza i musze barac antybiotyk(bezpieczny dla fasolki oczywiscie).Pierwsza wizyte z polozna mam 23.01 juz sie nie moge doczekac.Buziaczki i milego wieczorka

Jeszcze raz serdecznie gratulujemy.

Kiedy przyjedziecie nas odwiedzić?

Pozdrowienia dla przyszłego tatusia i cioci Lidzi :-)

Witam was serdecznie ja od 2 tygodni mieszkam w holandii ja przyjechalam tu z 2 dzieci jedna ma 4 latka a druga 4 miesiace moze powiecie mi jak tu jest narazie strasznie sie nudze

Witam mamusie w nowym roku!!!!:-)
Nareszcie moge usiasc, moj M. pochorowal sie biedaczysko i sie meczy od wczoraj a ja chodze kolo niego i chce mu chociaz troche ulzyc....Boje sie tylko zeby jeszcze na mnie sie to nie przenioslo narazie sie trzymam jem witaminy moze cos pomoze???? Agata fajnie masz ze juz masz malenka kolo siebie, ale jak sobie mysle o tych wszystkich dodatkowych obowiazkach to troche przerazamnie to czy sobie poradze z tym wszystkim.Pewnie jak kazda matka polka wszystko bede chciala sama zrobic ale czy dam rade??? :confused:
Czarna smoczyca jeszcze raz gratuluje dzieciatka,:-):happy: Jak znosisz poczatek???
Moj malenki narazie spokojny daje znac o sobie kilka razy nadzien:) Troche mnie niepokoi ze lubi sobie brykac o 5 rano mam nadzieje ze to przyzwyczajenie nie pozostanie mu po urodzeniu ;-):tak::-D
Aga witaj na forum i w Holandii!!! Ja w wolnych chwilach ucze sie holenderskiego ;-) Ciezko to jakos idzie, moze ktos ma sposob na ekspresowa nauke tego jezyka??? :confused::no::-pbo czasami mam chwile zalamania i zwatpienia czy kiedykolwiek sie naucze....

ja rowniez witam w Nowym Roku, :-)

Smoczyca, gratuluje... teraz juz w pelni mozesz sie cieszyc fasolka... :tak::-)duzo zdrowka zycze...
Gosia, z pewnoscia sobie poradzisz z wszystkimi obowiazkami... tak jak kazda mama... :tak: a jesli chodzi o nauke holenderskiego to najlepiej zebys wybrala sie do szkoly... :tak: ale jesli nie jestes teraz w stanie... to rozejrzyj sie czy nie ma u Ciebie "moeder centrum"... tam wolontariusze udzielaja lekcji z jezyka holenderskiego... w niektorych przypadkach nawet moga przychodzic do Ciebie do domu... :tak:
Agasta, wytrwalosci zycze... poczatki zawsze bywaja troche trudne...
Sencilla, swietna ta fotka z Waszego koledowania... :tak:widze, ze Twoj maz jest tak samo muzykalny jak i moj... ;-)
Aga, witam serdecznie na forum...
Ann, Smoczyca... co Wy "razem" staralyscie sie o dzidzie... ;-) wyglada na to, ze Wasze fasolki sa w tym samym wieku... :tak::-):-D
Ma-Rita, co u Ciebie? jak sie czujesz? widze, ze Ty juz pierwsze 3 miesiace masz za soba... ale ten czas szybko leci... :tak:

dobranoc...

reklama
Do góry