reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

witajcie...
U mnie nic ciekawego więc nie piszę....

Ann szczerze ci współczuję, bo ja nie miałam takich objawów, zarówno za pierwszym jak i za drugim razem....Tylko z Majką to ciągle mi sie spać chciało na samym początku, a tu musiałam o 6 wstawać, bo jużo 8 zaczynałam lekcje i jak przystoi dobremu nauczycielowi nie mogłam oczywiście się spóżniać....

Aga witaj u nas... i czuj sie jak u siebie!!!! U nas nie będziesz się nudzić!!!! a swoją drogą to mamy dziewuszki w tym samym wieku....Jak twoja starsza zachoywała sie jak pojawiło sie maleństwo??? I pisz mi jak sie znalazłaś w NL???!

Magdalena dziękuje za komentarze do zdjęć na nk!!!

A Ma-Rita się chyba z nami w "chowanego" bawi?!

Twigless a ty gdzie znowu???

reklama
Dzień dobry!

A ja myślałam że tu ostatnia jestem dzisiaj a tu....:szok: pustka!
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym:-D jeszcze raz stanu w którym się znajdują.
Mam nadzieje że wszelkie niedogodności fazy początkowej szybko wam miną...:tak: i będziecie się cieszyć tym najpiękniejszym okresem w życiu!!!
Gosiu nic się nie martw każda z nas miała takie obawy i dajemy rade!:-)
Witam serdecznie nową forumowiczkę...
Aga pisz jak tylko masz jakieś wątpliwości albo potrzebujesz bratniej duszy!;-)
Natka szczęśliwej drogi powrotnej!
Twiggless i MaRita wszystko u Was ok?:rofl2:

A tu standardowo zostawiam kawę i herbatkę co dla niektórych!;-):-D

Miłego popołudnia..

Witajcie forumowe pieknosci!!
Ja tylko sie witam, pozdrawiam, wypijam z Wami kawke i lece z powrotem do dzieciakow.
Ale fajnie tym zafasolkowanym, hihi, maja tyle czasu dla siebie :tak::tak::-D
A tymczasem zblizaja sie urodzinki Marysi.. Nie moge uwierzyc w to, ze juz taka jest duza!! <szok>

Hej dziewczyny.

Witam nową forumowiczkę.

U nas dzisiaj była pani pobrać Claudii krew z pięty i zbadać słuch. Pierwszy egzamin zdany :-)
Zaraz mała będzie miała pobudkę na karmienie.

hej ja tylko na chwilkę się przywitać !!!
witam Agę na forum pisz często!!!
ja ostatnio mam problemy z internetem i tak w kratkę tu zaglądam ale na bieżaco czytam co u was !!!!
do poklikania:-):-)

Witajcie w Nowym Roku :-) Życzę Wam i sobie aby był lepszy od poprzedniego :tak:

U nas generalnie wszystko w porzadku, od poniedziałku zaczyna się życie w kieracie:rofl2: Nie wiem jak wstaniemy rano, bo przez te choroby i świeta poprzestawiały nam sie pory spania okropnie:crazy:

witam i ja się w Nowym Roku

Twigless a ty gdzie znowu???
Pauka tu i tam a dziś na lodzie;-)
Aniahaven u mnie w porządeczku choć w tej chwili nóg nie czuję;-)
Aga witam na forum:tak:

Któras pytała o Olgunie a więc jeszcze jest w PL i choc jutro miała planowo wracać do NL niestety musi zostac dłuzej bo Sebuś jest w szpitalu:-(Przyplątała mu się jakaś bakteria i jest na antybiutyku... Tak więc Sebusiu zdrowiej mamie szybciutko i cali wracjacie do nas z powrotem...

Hej hej...

I oto kolejna niedziela przed nami...ostatnia jeśi chodzi o ciągłość w lenstwie!:-D
Od jutra wracamy do rzeczywistości..pracy,obowiązków i codzienniej lataniny!
Olgunia zdrówka dla Sebcia życze!:tak:Mam nadzieje że wszystko szybko wróci do normy...
Twiggless jesteś niesamowita!:rofl2::-D
Ann jak rogaliki?;-)

Miłego dnia kobietki!

reklama
Do góry