• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry!
A ja w pracy. Moje mlodsze NIC dzis nie spalo.. :eek: kompletnie, czy to mozliwe? :no: Czuje sie "wysmienicie"... ;)
Pauka, a ja nic nie wiem, co u Ciebie, bo nie mam nadal dostepu do zamknietego.. ;(
Natka, a wyobraz sobie, ja wszystkie wymagania spelniam, haha :cool2: MOj maz mnie namawia, abym sie tam zglosila, haha, posmiewisko chce moim kosztem sobie zrobic :-D

reklama
Witam WasSencilla czuję się podobnie do Ciebie...z taką różnicą, że ja już 6 noc prawie nie spałam:(Byliśmy dziś z Olim u lekarza... rozwolnienie od 6 dni (dziś narazie nic jeszcze nie zrobił:), wymiotował 3 noce, w sumie jest już lepiej, ale nic wogóle nie je i non stop płacze, w nocy nie śpi, a Pani doktor na to...tradycyjnie "samo przejdzie". Tak wściekła to ja jeszcze od lekarza nie wyszłam... Moje dziecko się męczy od tygodnia, a ona poprostu to olała! Widzę, że jest lepiej nie wymiotuje,już tyle "nie sra", ale on non stop płacze i tylko na rękach przez całe dnie, nic nie je!!! Na szczęście pije, Bogu dzięki! Opadam z sił:( A to mój choruszek...http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fdb32c950d1bf945.htmlPauka trzymam kciuki za pracę:)Ann życzę lepszego samopoczucia:)Aniu powiedz mi jak wstawiasz zdjęcia na forum, bo ja z fotosika skopiowałam i nie mogę wklejić:( Mam nadzieję, że link będzie chociaż działał?!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry