Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej dziewczyny,
wczoraj po raz pierwszy wyjechaliśmy naszą trójką jako rodzinka do kuzyna na urodziny :-)
Claudia była oczywiście rozchwytywana i fotografowana z każdej strony. Wróciliśmy do domu o 20:30 bo wcześniej nie chcieli nas wypuścić
Dziś rano udało mi się odciągnąć 30 ml mleka. Będę próbowała odciągać po każdym karmieniu i na wieczór będzie pierwsza próba karmienia Claudii butelką :-)
Hejka:-)
Ale dzis brzydko na polu,snieg pada.
Pauka to jest na pewno trudny moment,zostawic mala pierwszy.Ja za pare miesiecy tez bede musiała isc do pracy i juz sie tego boje.:-(
Ann jak zdrowko-lepiej?
Aga ja tez musze isc do sklepu ,razem z Michałkiem.Jak przestanie padac to sie troszke przewietszymy.
Agasta pierwsze wyjscie z Claudia,grzeczna była-na pewno.Rodzinka miała duzo radosci z dzieciaczka?
Ania troszke pozno,ale milej pracy zycze!
olgunia- widze że mamy takie same szczoteczki do mycia ząbków- tylko wiki ma różową;-)
a seba i antoś- cudownie wygladają w tych koszulach widać, że się dogadują jak bracia;-):-)