Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja oczywiście nerwowo i fizycznie padnięta, bo najchętniej to o 13 bym ich już z domu wyprosiła, ale fatygowali się do nas ponad 120 km w jedną stronę więc nie wypadało 
)
, ale mam ulotkę i w 27 miejscowościach jest taka atrakcja dla dzieci
:-)

:-(
Ale bedzie długi dzien
Pogoda piekna,kolo 12 pojdziemy na spacerek.

.

:-)
Więc może się umówimy na jakas niedzielna kawke i spacerek.A my tez wpadniemy kiedys

byłam wykończona po tym dniu kiedy bylo spotkanko u sencilli, a spowrotem kiedy wracałysmy od niej to byłam tak zdenerwowana.bo mała ani spac nie chciała tylko piszczała, a Claudii nic nie przeszkadzało, spała w najlepsze

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas wiele znaczy