reklama

Holandia

Hej!

My oczywiście tez sie piszemy na to spotkanie!:-D
Mam nadzieje że tym razem nic nam nie stanie na przeszkodzie...:baffled:
A my spędzilismy trzy godzinki na spacerku wczoraj bo pogoda była boska...po południu wrzuce fotki!

Komu kaweczkę?

reklama
Witam dziewczyny po ciężkim weekendzie
Claudia wczoraj była jeszcze gorsza niż w sobotę. Bardzo mało piła, nie chciała leżeć, nie chciała być na rękach, prawie cały dzień ryk-krzyk. A goście mało wyrozumiali i siedzieli u nas od 12 do 21 :szok: Ja oczywiście nerwowo i fizycznie padnięta, bo najchętniej to o 13 bym ich już z domu wyprosiła, ale fatygowali się do nas ponad 120 km w jedną stronę więc nie wypadało :-D
W każdym bądź razie pewnie wiecie o co mi chodzi, więc nie będę Wam tłumaczyć jakie uczucia ma matka, gdy jej dziecko świruje :-)
W kązdym bądź razie urodziny były moje, a Claudia zbierała prezenty. Dostała srebrna bransoletkę od siostry mojego lubego, z wygrawerowanym napisem Claudia. A od cioci śliczną sukienkę dżinsową z golfikiem z kubusiem puchatkiem (na którego punkcie ja mam bzika - ciekawa jestem czy Claudia też będzie miała :-D )

A na zdjęciu Claudia za swoim o 8 tyg młodszym kuzynem

Załączniki

• IMG_2276.jpg
    IMG_2276.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 56
Witam Was po weekendzie:-)
Karola Ballorig jest w Zoutermeer ok 15km od Hagi:tak:, ale mam ulotkę i w 27 miejscowościach jest taka atrakcja dla dzieci:tak::-)
Gosu ja byłam na spotkaniu podpisać kontrakt, a egzaminu nie mieliśmy, bo Pani od nas zażyczyła sobie passie (nie wiem czy dobrze napisałam) wbite w Paszporcie, a my nie mamy, więc musimy to załatwić:szok::baffled:
agasta dzieciaczki są słodkie:-)
Sencilla to co robimy sztućcówkę u mnie:confused::tak::tak::tak:
Dziewczyny macie jakiś sposób na zwalczenie afty? Mam ją już ponad tydzień i cholernie mnie boli:wściekła/y::-(

Dzien dobry dziewczynki!
My dzis wstaliśmy o 7:30:szok::tak:Ale bedzie długi dzien:-DPogoda piekna,kolo 12 pojdziemy na spacerek.
Aneta juz przeczytałam na tym linku co go wkleiłaś:-):tak::tak::rofl2:.
Mozemy tez spotkanko zrobic u mnie ,to bedzie w polowie drogi dla wszystkich?A moze sie myłe?Trza to sprawdzic:tak::-D
Agasta śliczne dzieciaczki.:tak:
Ania pyszna kawka:tak:
Ann jak sie czujesz?Dzieciaki daja juz ci popalic?Czujesz jakies ruchy?
Gosia i jakie masz przeczucia kiedy urodzisz,bo ja cały czas miałam przeczucie ,ze urodze wczesniej,i miałm racje:-D

Aneta no nie wiem:-) musimy się umówić.Ja też zapraszam,od nas do morza 5 min na nóżkach:-D:tak:Więc może się umówimy na jakas niedzielna kawke i spacerek.A my tez wpadniemy kiedys:tak::tak:

hejka, mała śpi,wiec pisze:-)
ja chyba nie bede teraz na spotkaniu,no chyba ze u mnie je zrobimy:tak: byłam wykończona po tym dniu kiedy bylo spotkanko u sencilli, a spowrotem kiedy wracałysmy od niej to byłam tak zdenerwowana.bo mała ani spac nie chciała tylko piszczała, a Claudii nic nie przeszkadzało, spała w najlepsze:-D

witajcie kochane
wlasnie wrocilam z kursu
niestety nie mam jak doczytac, co napisalyscie wszystkiego..
Agasta, wyobrazam sobie, jak sie nameczylas! Ale dobrze, ze juz po wszystkim...
ZA rok na nastepnych urodzinach Claudia bedzie juz duza i wszystko bedzie ok :tak:
Aneta, wydaje mi sie, ze ja na razie z moimi maluchami nie moge sie pisac na tak dluga podroz sama... Jeszcze sa za male i nie wiem, jak to bedzie... Marys na pewno by wszystko super zniosla, ale juz Tosia... Hmmm... Chyba bym sie troche bala, ze bedzie jeden wielki krzyk: droga w obie strony, nowe miejsce i caly dzien poza domem.. No nie wiem, jeszcze musze to przemyslec oczywiscie.
MIlego dnia kobitki, zabieram sie do pracy.

reklama
Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos.Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas wiele znaczy

Dziiewczyny zaglosujcie na synka Kasi... Dzieki!!! ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry