reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

chce kupic siodelko do roweru z tylu, ale-to jakis absurd-nie ma ich w ogole w takich sklepach, jak gamma czy praxis, sa tylko w sklepach z rowerami, no i wiadomo-strasznie drogie..
NIe ma moze ktoras z Was do sprzedania?

reklama
czesc mamuski w dniu naszego swieta!!!!!!
ale dzisiaj pogoda nic mi sie nie chce :dry:
Aneta no to rzeczywiscie lepiej, w czwartek zobacze jak bedzie jak tak samo to ide z nia pogadac i zadzwonimy tez do szkoly ze maja mi zwrocic pieniadze za intek test (110E) i masz racje tam sami z turcji i iraku jak ja tego sluchalam to nie wiedzialam co mam myslec o tym wszystkim:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sencilla ty to masz swiatowych znajomych no no :-):-):-):-) i widze ze u ciebie w szkole tez spoko normalnie chyba wyjde ze skory jak bedzie w czwartek znowu tak samo:crazy::crazy::crazy:. a ciasto i kawke poprosze z przyjemnoscia:tak::tak::tak:
Karola a to zdjecia dla ciebie:-);-)

Załączniki

• IMG_2028.jpg
    IMG_2028.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_2035.jpg
    IMG_2035.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_2126.jpg
    IMG_2126.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 38
  • IMG_2037.jpg
    IMG_2037.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_2128.jpg
    IMG_2128.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 38
  • P5180211.jpg
    P5180211.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 46
Sencilla ja ci poszukam u nas w sklepach z drugier ręki są czasami,nawet ostatnio na wystawce widziałam!:-)
Poza tym były też na tym pchli targu w urodziny królowej po 5€ kompletne!:szok:
Szkoda że nie wiedziałam to bym go wzięła dla ciebie...
A poza tym marktplaats został jeszcze tam też są,przynajmnej w moim rejonie!:tak:

Gosia ale słodziak z twojego Dana!!I jakie piekne polskie body:tak:Dziekuje za foteczki;-):rofl2:
Sencilla my moze sie tez wybierzemy na urodzinki Tosi.Ania dobrze mowi na marktplaats tez sa foteliki na rower :tak:A w gemie kiedys byl cały zestaw (fotelik przedni ,tylni i torby:tak:)sama sie wachalam czy nie kupic ,ale pierwsze musze miec dobry rower:sorry:
Ania dziel kawusia ,dziel bo senny dzionek dzis.
Aneta ale przystojniaki z twoich chłopakow:tak:Chyba bedziemy robic narzeczana dla ktoregos z nich:rofl2:
No i na spacerek nie wyszlismy ,cały czas pada:eek:

Sencilla ja również mam nystatyne dla Oliwierka na tego grzyba pleśniawkowego. Dziś chyba mu wszystko popękało bo z buźki krew poleciała:baffled:
Gosiu Dan śliczniutki i słodki:tak:
Beauty przybij piątkę:tak: Ja też się szykuję na przyjazd mojej teściowej, ale dopiero w lipcu:baffled::crazy: i szczerze odkąd nie zechciałam aby przyjechała do pracy do Holandii nasze stosunki są takie :wściekła/y::angry::crazy: tzn niby udaje, że wszystko ok, ale jak coś mówie to mnie ignoruje i wchodzi mi non stop w zdanie, więc zaczęłam robić tak samo:baffled: Mało tego, teść miał również przyjechać, ale teściowa stwierdziła, że musi siedzieć w domu (ma g**no do gadania), więc przyjedzie z córeczką :szok::baffled::angry: Oczywiście mi tego nie powiedziała tylko mojemu M, więc jeśli zechce mi to oznajmić to powiem, że może lepiej, aby teść przyjechał, a ona niech zostanie w domu z dziadkami, bo mój M nie będzie miał co robić na urlopie z samymi babami:laugh2: (ma przyjechać jeszcze moja mama z nimi, więc same baby będą):szok: Oczywiście mój M nie ukrywa, że wolałby aby jego tata przyjechał:-D:-):tak:

U nas również burza była wczoraj, ale ja poszłam spać i z powodu mojego zmęczenia spałam jak aniołek i burza mi nie przeszkadzała:-D Rano również w pobliżu mnie dużo drzew było poprzewracane, ale drogi były przejezdne:tak:

Ja chyba zwariuje... Niko przyjechał ze szkoły z bólem biodra (tak twierdził) i mokrymi spodniami, bo jakiś chłopiec go przewrócił. Płacze z bólu, ale teraz twierdzi, że go brzuch boli, a nie biodro i już sama nie wiem czy ból promienuje czy co :confused: Na dodatek nie może chodzić i podnosić lewej nogi. Myślałam, ze to może wyrostek, ale wyrostek jest po prawej stronie, więc już nie wiem:no: Nie ma żadnego siniaka, ani zaczerwienienia, więc zastanawiam się czy ten ból ma coś wspólnego z upadkiem w szkole:confused:
Mam dość już jeżdżenia poo tych szpitalach, jak nie z Oliwierem to z Nikodemem i tak w kółko... i pewnie znów jak pojedziemy to przepiszą paracetamol:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Czekam na mojego M aż wróci ze szkoły, a później zdecydujemy co dalej...
Miłego wieczoru:tak:

Aneta ty to masz z tymi szpitalami-wspolczuje!!!:no:Jak nie urok to sraczka:eek:Trzymaj sie!!!
Moj A dopiero teraz z pracy przyjechał wiec ide mu obiadek podgrzac:tak:

bry :-)
podczytuje Was troszke i ostatni dialog Ani z Sencilą mnie rozbawił:laugh2:
Aniu ani ja sie nie obrazę o taką pomyłkę ani tym bardziej też moja teściowa, bo ona nawet nie umiała by tego przeczytać, jej styczność z j. polskim odnosi sie tylko do zwrotów typu: dzień dobry, dziekuje, na zdrowie...

a tak wogole to:

DLA WSZYSTKICH DZISIEJSZYCH MAM

co prawda ten dzionek ma sie ku koncowi ale mam nadzieje ze wszystkie miło go spedziły ze swoimi pociechami :)

pozdrawiam

reklama
Anetko Ty to masz pod górke!!!:baffled:
Ja myśle że ta noga i bzuch przez ten upadek...
Twiggless dobrze żemi głowy nie wysuszyłaś....:-D:-D:-D
U mnie wszystko już śpi...tylko ja nie!Może lampe wina czerwonego dziewuchy???;-)

Do góry