reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam kochane....
No ja już po pracy oczywiście...Obiadek zaliczony i ruszam po moje dziewuchy!
Wczoraj był Dzień Matki więc ja równiez składam Zyczonka dla naszych mamusiek tych teraźniejszych no i tych przyszłych:-D:-D:-D:tak:
I tak egoistycznie sobie podwójne, bo ja akurat 26 maja obchodzę imieniny!:tak::-):-):-)
Ale już się przyzwyczaiłam, że nikt nie pamięta.....:-:)zawstydzona/y::laugh2: chociaż mój kolega z pracy mnie wczoraj zaskoczył i wręczył kwiatuszki:-D:tak:

W piątek mój wielki dzień.....Robię drugie podejście do prawka, więc trzymać kciuki!!!!!!:tak::tak::tak::-) Mam takiego stresa, ze szok , nawet na samą myśl o tym i najgorsze, że większego niż wcześniej.....:baffled::baffled:

Anetko my to się mamy z tymi dziećmi....Dużo zdrówka dla chłopaków!!!! To chyba jakieś przeznaczenie, że oni i moje tak w parze chorują....:laugh2::laugh2::laugh2:

Ann spokój, spokój i jeszcze raz spokój! A wszystko będzie dobrze.....Mnie szyjka się zaczęła otwierać w 35 tyg. a Majkę urodziłam w 40!:-D

Sencilla jak tam twoja Tosia? próbuje już chodzić? Bo Maja coś nie chce ryzykować i jak się puści to postoi chwilkę i siada na pupę i dalej na raczkach....:-D

Aneta, Beauty może założymy "Klub Mających Wredne Teściowe"????:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

Karola w pracy ok...Tylko straszne nudy jak pogoda nie dopisuje...Ale za to z prasą jestem "za pan brat"....:-D:-D:-D
Gosia Daanek śliczności...Mały kibic rośnie???

Dobra zmykam....Papatki!

reklama
aaaaa.....
Sencilla miałam ci jeszcze napisać, ze ja z Majką jeżdzę już na rowerze....Fotelik kupiłam u nas za bazarze, z drugiej ręki za 30zł:tak::tak::tak::-DPrawie jak nowy!
Tylko zastanawiam sie czy na takie dzieciaczki można już kask kupić.....Bo narazie jeździmy bez, ale ja jeżdżę po chodnikach albo ścieżkach rowerowych.....:zawstydzona/y::sorry:
Ale jestem przeszczęśliwa, ze już mogę w taki sposób poruszać się po mieście z dziewczynami, bo Oli jeździ wtedy na swoim....i tak w przedszkolu jesteśmy po 15 min....:-):-)

Witaj!
Pauka kask oczywiście kupisz w takim rozmiarze...ostatnio taki nawet oglądałam w BRISTOLU!:-D
Oczywiście ja też sie piszę do waszego klubu!!!:wściekła/y::wściekła/y::-D
Świetni ze praca sprawia ci tyle przyjemności!
Oczywiście bede trzymać kciuki w piątek...
Uciekam sie wyciągnąć!

Bry...

Ann wszystko bedzie dobrze, tylko sie oszczedzaj kobieto ;-)

Pauka, trzymam kciuki za zdany egzamin :-)

Ania, moj maly tez dzisiaj goraczkuje, biedny caly dzien sie poklada i jest spokojny jak nigdy :-( Mam tylko nadzieje ze to od zebow a nie czajace sie chorobsko.

Aneta, moja tez z coronia przyjezdza:angry::crazy:

Na plesniawki dali mi tutaj daktarin w zelu, super sie wszystko zagoilo. Acha i niekoniecznie musi to byc od owocow czy tez niedomytych rzeczy, Julka pare lat temu miala zapelenie od gwaltownego ogrzewania i schladzania organizmu ( w goracy dzien bawila sie w basenie).

Ide obiad gotowac i pokoj "szanownym paniom " przygotowac

Beauty jak Ty już masz taką wprawę to może moją teściówkę z córunią też Ci podeśle jak już przyjedzie:-D:confused::laugh2: Moja to ma takie etapy, czasem jest miła (albo udaje), ale częściej nie do zniesienia:no::baffled::crazy:
Mężuś zabrał dzieciaczki, a ja właśnie się szykuje do szkoły:tak: Mam stracha bo przez tydzień nic w kierunku mojego niderlandzkiego nie zrobiłam, nawet notatek sobie nie przypomniałam:no::szok:
Uciekam już papa:tak:

... bym zapomniała, dziękuję za miłe słowa o moich małych mężczyznach:-):-D:tak:

Dobry wieczór,
ja się pochwalę szybko tylko że mi przedłuzyli umowę do 7 sierpnia. A co póxniej to zobaczą. Co prawda to tylko 3 miesiące ale lepsze niż nic. Przynajmniej się nie martwię że jak wóce z pl to będe bez pracy.

Jak was doczytam to napisze coś więcej.

Spokojnej nocki

reklama
Dziewuszki, wrzućcie jakis namiar na przewoznika przewozacego meble na trasie hol-pl, please!! Potrzebny pilnie... I mowie: Dobranoc! Pchly na noc!

Ostatnia edycja:
Do góry