reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Dzień dobry:tak:
Jednak to był brzuch, bo siedział z podkurczonymi nogami i w końcu mu minęło:tak:, więc myślę, że jeśli byłby to ból biodra przez upadek to ból nie minąłby tak szybko. Pewnie ból promieniował, a on sam dokładnie nie potrafił określić gdzie go boli. Spodnie miał mokre na kolanach tylko, więc pewnie upadł na kolana, a ból brzucha to tylko przypadek. Najważniejsze, że minęło i mam nadzieję, że już będzie dobrze:tak:
Twiggless Ty nas nie podczytuj tylko pisz częściej:-p:-D:-) Co u Was słychać:confused:
Miłego dnia kobity:tak::-)

u nas dni tak szybko mijaja..
codziennie jezdzimy do teściów i szwgierki na wieś, tam przynajmniej wiki wybawi sie z kuzynem:tak: dzisiaj niestety okropna pogoda-wieje i pada:baffled: a wczoraj mielismy 29st w cieniu o 17godzinie.

anetko-duzo zdrówka dla chłopców,abyś nie musiała jezdzić po żadnych szpitalach:tak: a chłopcy sa przesliczni;-) tyle kobiet to nie wiadomo która bedzie gotować;-)

miłego dnia;-)

Hej dziewczyny,
Wlasnie wrocilam ze szpitala i ...
moja szyjka w ciagu ostatnich 3 tygodni skrocila sie o ponad centymetr a do tego mala na dole lezy juz glowka w dol... :baffled: kolejna wizyte mam w piatek i jesli sie dalej nie skroci to za 2 tygodnie znowu usg i kontrola.
A jesli sie skroci to nie wiem...:eek:
Z dziewczynami wszystko ok, rosna mozna powiedziec "ksiazkowo" mierza juz jakies 28-29cm i waza ponad 900gr. Zdjecia zeskanuje potem i wkleje.

Ann, wszystko bedzie dobrze! To zrozumiale, ze sie martwisz, bo chcesz dobra dla siebie i dla dziewczynek, ale czasem szyjka sie skraca i nic sie zlego pozniej nie dzieje. Dobrze, ze masz tak czesto kontrole i na pewno w razie czego lekarze Ci pomoga! :tak:musisz duzo odpoczywac i kompletnie sie nie stresowac :tak: a jak sie w ogole czujesz?

Ann, wszystko bedzie dobrze! To zrozumiale, ze sie martwisz, bo chcesz dobra dla siebie i dla dziewczynek, ale czasem szyjka sie skraca i nic sie zlego pozniej nie dzieje. Dobrze, ze masz tak czesto kontrole i na pewno w razie czego lekarze Ci pomoga! :tak:musisz duzo odpoczywac i kompletnie sie nie stresowac :tak: a jak sie w ogole czujesz?

No ja sie wlasnie nie martwie bo wiem ze w razie czego mam super opieke, tylko wolalabym zeby male ur sie conajmniej po 30 tyg bo wtedy moga byc tu w naszym szpitalu bo tu maja najlepszy sprzed dla wczesniakow ur po 30 tyg, a jesli nie to musimy do Rotterdamu bo tam nowu maja sprzet dla wczesniakow przed 30 tyg... a ja nie mam ochoty latac po szpitalach jeszcze...

Ja juz od 2 tygodni lezakuje w domu, ale teraz to juz naprawde sie nie ruszam, chociaz w ciagu dnia musze wstac bo sama jestem wiec nikt mi nic nie poda...
A czuje sie niezbyt dobrze fizycznie bo wszystko odmawia posluszenstwa plecy, nogi puchna, ale co sie dziwic jak musze nosic dodatkowe 18,5 kg.
Najwazniejsze ze czuje dzewczyny juz porzadnie i one rosna prawidlowo.
Psychicznie czuje sie spokojna i moze nie calkem wyluzowana ale nie stresuje sie.

reklama
Ann nie matw sie - będzie dobrze! Sencilla ma racje ODPOCZYNEK I BEZSTRESOWE ŻYCIE:nerd: to dla ciebie teraz najważniejsze...i ci co powinni niech już cie w spokoju zostawią i nie zawracają głowy!:sorry::tak:
Głowa do góry!
My właśnie wróciliśmy z CB:wściekła/y::szok:..Erni był taki dziwnie nieznośny że jeszcze go takiego nie widziałam beczącego...jak sie okazało o miał...gorączke biedaczysko!:-:)-(
Na szczęście mój jest w domu więc go zostawiam z nimi a sama pędzę do dentysty a potem do pracy!
Miłego dnia...kobiety!:-);-)

Do góry