Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
winkiem i mykam do lozeczka

, więc myślę, że jeśli byłby to ból biodra przez upadek to ból nie minąłby tak szybko. Pewnie ból promieniował, a on sam dokładnie nie potrafił określić gdzie go boli. Spodnie miał mokre na kolanach tylko, więc pewnie upadł na kolana, a ból brzucha to tylko przypadek. Najważniejsze, że minęło i mam nadzieję, że już będzie dobrze

:-) Co u Was słychać
:-)
dzisiaj niestety okropna pogoda-wieje i pada
a wczoraj mielismy 29st w cieniu o 17godzinie.
a chłopcy sa przesliczni;-) tyle kobiet to nie wiadomo która bedzie gotować;-)
kolejna wizyte mam w piatek i jesli sie dalej nie skroci to za 2 tygodnie znowu usg i kontrola. 
musisz duzo odpoczywac i kompletnie sie nie stresowac
a jak sie w ogole czujesz?Ann, wszystko bedzie dobrze! To zrozumiale, ze sie martwisz, bo chcesz dobra dla siebie i dla dziewczynek, ale czasem szyjka sie skraca i nic sie zlego pozniej nie dzieje. Dobrze, ze masz tak czesto kontrole i na pewno w razie czego lekarze Ci pomoga!musisz duzo odpoczywac i kompletnie sie nie stresowac
a jak sie w ogole czujesz?
to dla ciebie teraz najważniejsze...i ci co powinni niech już cie w spokoju zostawią i nie zawracają głowy!

..Erni był taki dziwnie nieznośny że jeszcze go takiego nie widziałam beczącego...jak sie okazało o miał...gorączke biedaczysko!:-