• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
hej
właśnie troszke ogarnęłam mieszkanko, wiki śpi więc jest chwila na odpoczynek...
wczoraj bylismy na szczepieniu, mała miała troszke odparzoną pupe i wyszło jej kikla krostek na buźce:baffled: przepisali nam maść jakąś z sterydami:wściekła/y: mało tego nie powinno sie stosowac u dzieci poniżej 2 lat...:szok: ale stwierdziłam że nie bede jej używać:crazy: a spytałam sie co może być przyczyną tych krostek to usłyszłam "a skąd moge wiedzieć" :baffled::szok:

aniu- dlaczego masz dołek?chyba nic poważnego sie nie stało?

pauka-nie przejmuj się i głowa do góry nie ten raz to nastepny;-)

sencilla-ja tez nie lubie jak ktoś ma mi coś robić bo później i tak musiałabym poprawiac po swojemu;-):-)

karola-masz małego przystojniaka;-)

a agnes gdzie sie podziewa???
natka- cały czas w PL???

zapomniałam dodać że u nas pogoda fatalna:baffled: prawie cały czas pada... więc wy korzystajcie z ładnej pogody;-)

Niunia jak lekarz mogł przepisac taka maść , jak nie wie co jest przyczyna:szok::no: Niepoważny jakis!!!Ja tez bym nie podala jej dziecku:sorry:
Agasta jak poszło reperowanie spodni?:rofl2:Duzo radosci dla Claudii!!!!!
Ania a coz to za dol,co cie dopadlo?:baffled:
Aga dobrze ,ze sie juz zaaklimatyzowaliscie:tak:poczatki zawsze sa trudne:tak:
Michas dziekuje za komplemęty :tak:
A mie dzis znow spalilo:baffled: tym razem na plecach:baffled:Wlasnie popijamy zimne piwko...
Milego wieczoru

Ostatnia edycja:
Karola z reperowania spodni nic nie wyszło :zawstydzona/y: zdążyłam tylko zaszyć dziurę i przypomnialo mi się, że nie mam blachy do ciasta, bo ostatnio wywaliłam bo mi pordzewiała.
A obiecałam cioci Arnolda, że upiekę ciasto na poniedziałek na urodziny jej męża, bo ona w czawrtek wyszła ze spzitala i nie może nic robić. Więc poleciałam szybko do centrum, oblaciałam wszystkie sklepy i nigdzie nie znalazłam zwykłej blachy :szok: więc ciasto będę robić w tortownicy :-D bo przecież nie zostawie ciotki na lodzie.
PO powrocie z miasta zawiezliśmy mała do teściowej i prawie 2 godzinki pojeźdxiliśmy sobie motorkiem.
Wykąpaliśmy małą, smacznie sobie już śpi, a my będziemy zaraz oglądać film :tak:
Niunia ten lekarz jakiś niepoważny. Ja bym Claudii tą maścią też nie posmarowała :no:

Spokojnej nocki do jutra pa pa

Ooooooooo weekendowe pustki:tak:
Ja tylko mowie dzien dobry i tez znikam.
Agasta to mialas szlony dzien,jak ciasto udalo sie?Fajne macie hobby:tak:Ja sie boje jezdzic na motorze:eek: nawet wolo,a najbardziej na zakretach:tak:

Ostatnia edycja:
ale tu dzisiaj cisza....:szok:
tak jak u mnie:-D odstawiłam wiktorie do siostry i jestem sama, aż tak dziwnie cicho i nikt nie marudzi:-)
u nas niestety pogoda nie dopisuje żeby siedziec na powietrzu:-( przed chwilką padał grad:baffled:

miłej niedzieli;-)

Dobry wieczór,
my dopiero dotarliśmy do domku byliśmy na urodzinach u znajmomej.
Jutro znowu na imprezke :eek:
Karola ciasto się udało a nawet 2 - jedno z rabarbarem a drugie z jabłkami, budyniem i kokosem plus 12 mufinek z jabłkiem i cynamonem. Szalałam w kuchni od 7 rano do 11 :szok::szok::szok:

MIłego wieczorku

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry