Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
aha, masz na mysli malze, krewety i takie tam?
rozumiem teraz. Ale ryby to chyba tez owoce morza, tak mi sie zdaje no nic, najwazniejsze, ze sie zrozumialysmy
a jesli lubicie grillowac, to polecam pstraga z grilla. niebo w gębuli.
Sencilla, tak miałam na myśli, małże, krewetki, kraby itp Ryby to chyba nie owoce morza, ale ja spierać to się nie będę :-):-)
Chyba zrobię placki po węgiersku z sosem tzatziki, a na deser sałatkę owocową
Ja poproszę Senilla bo kawę popijam od 6.00 i mam dość na dzisiaj....
Właśnie wciełam powtórkę z pierogów, postawiłam golonki na obiad i pranie do prania...lece wyrzucić kosz przed dom bo zaraz śmieciara podjedzie...
Ale mam młynek kobiety...i jeszcze sterte prasowania na jutro!
Ann daj zna jak po wizycie na Princehage....
co to jest Princehage?
wlasnie zjadlysmy z maluchami obiad, bylo mi zle po poludniu przez 3 godziny i zastanawialam sie, z czego... a teraz wiem!! Z glodu
juz sie mam dobrze, wypije Aniu z Toba herbatke. ktos jeszcze? mam czekoladki do tego Milka Melo ;-)
Sencilla ja chce herbatke i czekoladki tez Ania ja wiem co to Princehage,mieszkalam tam 2 miesiace Aneta i co ten kurczaczek bedzie?? czy cosik innego wymysliłas?
Ja dzis mialam na obiad zupe warzywna i zapiekanki
A my golanko zapiekane w piekarniku z chrzanem,piwkiem i ...grzankami!
Moi już po kąpieli ale jeszcze broją bo pospali dziś do 17.00 u koleżanki... i teraz emanują energią!;-)
Kochane rzuce temat który mnie ostanio bardzo nurtuje...poszukuję turecj=kiej pasty depilacyjnej zwanej; CAMSAKIZI podobno do kupienia w tureckich sklepach za 1,70€ /tak piszą w internecie/
W PL też dostępna na alegro...a mój problem polega na tym że w moich tureckich sklepach jej nie ma....
Czy mogłybyście się rozglądnąć u siebie????jesli to nie problem?