reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

aha, masz na mysli malze, krewety i takie tam?
rozumiem :tak: teraz. Ale ryby to chyba tez owoce morza, tak mi sie zdaje :eek::laugh2: no nic, najwazniejsze, ze sie zrozumialysmy :-D:sorry:
a jesli lubicie grillowac, to polecam pstraga z grilla. niebo w gębuli.

reklama
Sencilla, tak miałam na myśli, małże, krewetki, kraby itp Ryby to chyba nie owoce morza, ale ja spierać to się nie będę :no::-):-)
Chyba zrobię placki po węgiersku z sosem tzatziki, a na deser sałatkę owocową:tak:

Ja poproszę Senilla bo kawę popijam od 6.00 i mam dość na dzisiaj....:eek:
Właśnie wciełam powtórkę z pierogów, postawiłam golonki na obiad i pranie do prania...lece wyrzucić kosz przed dom bo zaraz śmieciara podjedzie...:szok:
Ale mam młynek kobiety:szok::-D:szok:...i jeszcze sterte prasowania na jutro!:baffled:
Ann daj zna jak po wizycie na Princehage....:rofl2:

co to jest Princehage?
wlasnie zjadlysmy z maluchami obiad, bylo mi zle po poludniu przez 3 godziny i zastanawialam sie, z czego... a teraz wiem!! Z glodu :szok::szok::szok::no::no::-D:-D:-D
juz sie mam dobrze, wypije Aniu z Toba herbatke. ktos jeszcze? mam czekoladki do tego Milka Melo ;-):tak:

Sencilla ja chce herbatke i czekoladki tez:tak::-D
Ania ja wiem co to Princehage,mieszkalam tam 2 miesiace:tak::tak:
Aneta i co ten kurczaczek bedzie??:rolleyes: czy cosik innego wymysliłas?
Ja dzis mialam na obiad zupe warzywna i zapiekanki:happy:

reklama
A my golanko zapiekane w piekarniku z chrzanem,piwkiem i ...grzankami!:-D
Moi już po kąpieli ale jeszcze broją bo pospali dziś do 17.00 u koleżanki...:eek: i teraz emanują energią!;-)
Kochane rzuce temat który mnie ostanio bardzo nurtuje...poszukuję turecj=kiej pasty depilacyjnej zwanej; CAMSAKIZI podobno do kupienia w tureckich sklepach za 1,70€ /tak piszą w internecie/
W PL też dostępna na alegro...a mój problem polega na tym że w moich tureckich sklepach jej nie ma....:szok::szok::baffled:
Czy mogłybyście się rozglądnąć u siebie????jesli to nie problem?:sorry:

Do góry