reklama
Ann, ja poprosze kawke, wlasnie skonczylam jeden projekt, a zabieram sie za drugi, wiec lekkie orzezwienie umyslu mi sie przyda 

bardzo Ci dziekuje za przeniesienie na kulinarny!
co dzis na obiad serwujecie, mile panie?
ja pomidorowke, a na drugie (dla mojego R. i dzieciakow, bo ja nie przepadam za watrobka) watrobke w ziolowym sosie

bardzo Ci dziekuje za przeniesienie na kulinarny!
co dzis na obiad serwujecie, mile panie?
ja pomidorowke, a na drugie (dla mojego R. i dzieciakow, bo ja nie przepadam za watrobka) watrobke w ziolowym sosie

Sencilla, nie ma za co juz przenioslam na kulinarny ;-)
a co do obiadu to ja juz jakis miesiac nie gotuje bo nie umiem wystac w kuchni :-(wiec moj M same obiady na szybko robi...
a na dzisiaj zapowiadaja sie kielbaski na goraco...
a co do obiadu to ja juz jakis miesiac nie gotuje bo nie umiem wystac w kuchni :-(wiec moj M same obiady na szybko robi...
a na dzisiaj zapowiadaja sie kielbaski na goraco...
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam
Ja właśnie wróciłam od nowej opiekunki, znalazłam wreszcie fajną mamcię
Ma 9-miesięczną dziewczynkę, która już chodzi za jedną rączkę
, a gdy miała 5,5 miesiąca raczkowała 

Postanowiłam, że nie można od razu wszystkie opiekunki skreślać i udało się
W piątek idę do pracy na 3 godzinki
(sprzątanko)
Sencilla ja dziś na obiad mam chilli con carne z ryżem
. Jak robisz ten sos ziołowy
Pstrąga powiadasz hmmm, a inna ryba może być
Z jakimi ziołami (mogą być suszone)
Gdzie kupujesz ser bri "niebieski"
napisz mi dokładnie jak przyżądzasz tą rybę bo brzmi apetycznie
. Tosia na zdjęciach jest taka słodka i jaka szczęśliwa:-)
Gosiu ja raczej nie przepadam za gotowcami (mój M również), mam frajdę jak coś sama upichcę dla mojego M
Wydaje mi się, że ryba też będzie daniem lekkim
. Stringi na prezent odpadają
Winko już dawno czeka na ten dzień
Ja właśnie wróciłam od nowej opiekunki, znalazłam wreszcie fajną mamcię

Ma 9-miesięczną dziewczynkę, która już chodzi za jedną rączkę
, a gdy miała 5,5 miesiąca raczkowała 

Postanowiłam, że nie można od razu wszystkie opiekunki skreślać i udało się

W piątek idę do pracy na 3 godzinki
(sprzątanko)Sencilla ja dziś na obiad mam chilli con carne z ryżem
. Jak robisz ten sos ziołowy
Pstrąga powiadasz hmmm, a inna ryba może być
Z jakimi ziołami (mogą być suszone)
Gdzie kupujesz ser bri "niebieski"
napisz mi dokładnie jak przyżądzasz tą rybę bo brzmi apetycznie
. Tosia na zdjęciach jest taka słodka i jaka szczęśliwa:-)Gosiu ja raczej nie przepadam za gotowcami (mój M również), mam frajdę jak coś sama upichcę dla mojego M
Wydaje mi się, że ryba też będzie daniem lekkim
. Stringi na prezent odpadają
Winko już dawno czeka na ten dzień
Anetko, to ja przepis na tego pstraga postaram sie pozniej na kulinarny wrzucic (moze tym razem mi sie uda
), my wlasnie tez raczej nie jemy gotowcow (poza pizza Wagner mrozona za 2 euro, ktora smakuje jak swieza z pizzerii za 15 euro
), lubie cos sama pichcic.
pewnie ze inna ryba moze byc, ale pstrag ma to do siebie, ze jest taki fajny, caly i swiezy i z wybaluszonymi oczami

nie no, zartuje... chodzi mi o to, ze jest taki elegancki, ladnie przyozdobiony na talerzu wyglada wysmienicie
a taki filet z ryby.. no coz, to moje zdanie, ale raczej sie nadaje na lunch w powszedni dzien, niz na uroczysta kolacje... Chociaz moze tez sie go by dalo jakos przyozdobic? 

), my wlasnie tez raczej nie jemy gotowcow (poza pizza Wagner mrozona za 2 euro, ktora smakuje jak swieza z pizzerii za 15 euro
), lubie cos sama pichcic. pewnie ze inna ryba moze byc, ale pstrag ma to do siebie, ze jest taki fajny, caly i swiezy i z wybaluszonymi oczami

nie no, zartuje... chodzi mi o to, ze jest taki elegancki, ladnie przyozdobiony na talerzu wyglada wysmienicie
a taki filet z ryby.. no coz, to moje zdanie, ale raczej sie nadaje na lunch w powszedni dzien, niz na uroczysta kolacje... Chociaz moze tez sie go by dalo jakos przyozdobic? 

aneta 2222
Entuzjast(k)a
W takim razie poproszę inne propozycje

Dziewczyny pomóżcie proszę:-
-
-( Owoców morza mój mąż nie lubi

Dziewczyny pomóżcie proszę:-
reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Sencilla "PS. Pstrag to nie owoc morza, a rzeki
" - a ja nie miałam na myśli pstrąga

Któraś wcześniej napisała (nie pamiętam kto, chyba Gosia), że mogę przygotować owoce morza, więc odpisałam, że mój małżonek nie lubi

Któraś wcześniej napisała (nie pamiętam kto, chyba Gosia), że mogę przygotować owoce morza, więc odpisałam, że mój małżonek nie lubi