reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzien dobry

A co tu dzisiaj nikt kawki nie serwuje??:szok:
Ania, pobiegla juz dawno do pracy...

No to ja zaraz zapodam...
A przepisy Sencilla jesli sie nie pogniewasz wrzuce jednak na kulinarny bo u mnie jest ok, tam beda lepiej do znalezienie a tu niech sobie tez beda :-):tak:

No to kto chetny??

reklama
Ann, ja poprosze kawke, wlasnie skonczylam jeden projekt, a zabieram sie za drugi, wiec lekkie orzezwienie umyslu mi sie przyda :tak::-D
bardzo Ci dziekuje za przeniesienie na kulinarny!
co dzis na obiad serwujecie, mile panie?
ja pomidorowke, a na drugie (dla mojego R. i dzieciakow, bo ja nie przepadam za watrobka) watrobke w ziolowym sosie :tak::eek::laugh2:

Sencilla, nie ma za co juz przenioslam na kulinarny ;-)
a co do obiadu to ja juz jakis miesiac nie gotuje bo nie umiem wystac w kuchni :-(wiec moj M same obiady na szybko robi...
a na dzisiaj zapowiadaja sie kielbaski na goraco...

Witam
Ja właśnie wróciłam od nowej opiekunki, znalazłam wreszcie fajną mamcię :-D:tak: Ma 9-miesięczną dziewczynkę, która już chodzi za jedną rączkę:szok:, a gdy miała 5,5 miesiąca raczkowała :szok::szok::szok:
Postanowiłam, że nie można od razu wszystkie opiekunki skreślać i udało się:tak:
W piątek idę do pracy na 3 godzinki:tak: (sprzątanko)
Sencilla ja dziś na obiad mam chilli con carne z ryżem:tak:. Jak robisz ten sos ziołowy:confused: Pstrąga powiadasz hmmm, a inna ryba może być:confused: Z jakimi ziołami (mogą być suszone):confused: Gdzie kupujesz ser bri "niebieski":confused: napisz mi dokładnie jak przyżądzasz tą rybę bo brzmi apetycznie:tak:. Tosia na zdjęciach jest taka słodka i jaka szczęśliwa:-)
Gosiu ja raczej nie przepadam za gotowcami (mój M również), mam frajdę jak coś sama upichcę dla mojego M:tak:Wydaje mi się, że ryba też będzie daniem lekkim:tak:. Stringi na prezent odpadają:-D Winko już dawno czeka na ten dzień:tak:

Anetko, to ja przepis na tego pstraga postaram sie pozniej na kulinarny wrzucic (moze tym razem mi sie uda :-D ), my wlasnie tez raczej nie jemy gotowcow (poza pizza Wagner mrozona za 2 euro, ktora smakuje jak swieza z pizzerii za 15 euro :laugh2: ), lubie cos sama pichcic.
pewnie ze inna ryba moze byc, ale pstrag ma to do siebie, ze jest taki fajny, caly i swiezy i z wybaluszonymi oczami :-D:tak::szok::szok::szok::szok::szok::szok: nie no, zartuje... chodzi mi o to, ze jest taki elegancki, ladnie przyozdobiony na talerzu wyglada wysmienicie :cool2: a taki filet z ryby.. no coz, to moje zdanie, ale raczej sie nadaje na lunch w powszedni dzien, niz na uroczysta kolacje... Chociaz moze tez sie go by dalo jakos przyozdobic? :sorry::rofl2:

a moze aromatyczna tarta na wlasnorecznie zrobionym ciescie, ze szpinakiem, niebieskim :-D:-D serem i orzechami? zdrowe, sycace i ladne :tak:
PS. Pstrag to nie owoc morza, a rzeki ;) :D

Ostatnia edycja:
Pauka dzis krotko i tresciwie ;-)
juz po pracy?
ja wlasnie skonczylam, mozg mi wyparowal juz calkiem i zostal tylko maly orzeszek z niego... Ann, zarzucam teraz earl grey'a, skusisz sie?

reklama
Sencilla "PS. Pstrag to nie owoc morza, a rzeki ;) :D" - a ja nie miałam na myśli pstrąga:-D:-D:-D Któraś wcześniej napisała (nie pamiętam kto, chyba Gosia), że mogę przygotować owoce morza, więc odpisałam, że mój małżonek nie lubi:no:

Do góry