aneta 2222
Entuzjast(k)a
... ja już po plotach, ale za dużo nie poplotkowałyśmy, bo u mojej kumpeli teściowa jest.
Ann zdasz następnym razem

Trzymam już kciuki!
Karola nie obgadywałyśmy Cię, bo moja kumpela Cię nie zna
:-)
A nawet nie miałabym powodu Cie obgadywać, bo Ty fajna babka jesteś:-):-):-)
Ja zjadłam właśnie chyba 10szt czekoladowych cukierków i aż mnie zemdliło

Sencilla u kumpeli, której byłam to mały też miał założone 2 różne skarpetki i pytam się jej czy od rana coś piła, bo mały ma 2 różne skarpetki, a ona wiem wiem bo on wszystkie gubi i mam nie do pary

czyli tak samo jak u Ciebie, mało tego on dwa razy już buta zgubił
W piątek mamy 5 rocznicę ślubu, a ja mam szkołę
aż mi się iść nie chce, ale dopiero co w PL byliśmy i szkołę opuściłam:-(, więc pójdę tylko wyjdę wcześniej
Powiedźcie, chcę zrobić mężowi niespodziankę z tej okazji, ale jaką
, na pewno będzie pyszna kolacja, wino i ... Nawet przerwy w tabletkach nie zrobiłam, abym @ nie przyjechała, bo akurat w piątek miała zawitać, wiec wzięłam kolejne opakowanie anty
:-) Jaki prezencik dla męża proponujecie
Perfumy odpadają bo kupił sobie ostatnio 3:-)
Myślałam aby kupić nową bieliznę dla siebie 
, ale chcę coś jeszcze dla niego tylko pomysłu nie mam
Doradźcie proszę
Ann zdasz następnym razem

Trzymam już kciuki!
Karola nie obgadywałyśmy Cię, bo moja kumpela Cię nie zna
A nawet nie miałabym powodu Cie obgadywać, bo Ty fajna babka jesteś:-):-):-)Ja zjadłam właśnie chyba 10szt czekoladowych cukierków i aż mnie zemdliło

Sencilla u kumpeli, której byłam to mały też miał założone 2 różne skarpetki i pytam się jej czy od rana coś piła, bo mały ma 2 różne skarpetki, a ona wiem wiem bo on wszystkie gubi i mam nie do pary

czyli tak samo jak u Ciebie, mało tego on dwa razy już buta zgubił
W piątek mamy 5 rocznicę ślubu, a ja mam szkołę
aż mi się iść nie chce, ale dopiero co w PL byliśmy i szkołę opuściłam:-(, więc pójdę tylko wyjdę wcześniej
Powiedźcie, chcę zrobić mężowi niespodziankę z tej okazji, ale jaką
, na pewno będzie pyszna kolacja, wino i ... Nawet przerwy w tabletkach nie zrobiłam, abym @ nie przyjechała, bo akurat w piątek miała zawitać, wiec wzięłam kolejne opakowanie anty
:-) Jaki prezencik dla męża proponujecie
Perfumy odpadają bo kupił sobie ostatnio 3:-)
Myślałam aby kupić nową bieliznę dla siebie 
, ale chcę coś jeszcze dla niego tylko pomysłu nie mam
Doradźcie proszę