reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
czesc dziewczyny
pogoda dzisiaj paskudna:crazy:, nic tylko w domu siedziec. dzisiaj jade na spotkanie do mojej pracy, bylam juz raz i teraz chcialam tylko potwierdzic ze wracam i jakie dni potrzebuje wolne a oni cyrk robia spotkania, moj szef szef szefa i bog wie kto jeszcze jak mnie tak osacza to jeszcze sie na te 45 godz. zgodze :szok::szok::szok::szok:
Sencilla fajnie ze sie tu wybieracie zapraszam serdecznie do siebie:tak::tak:, a czapeczke moze kiedys przy okazji jak sie spotkamy i jak oczywiscie znowu sie nie zgubi bo jego czapki to mi sie gubia nalogowo:-D:-D:-D
Karola w szkole spoko dalam teraz na luz bo wakacje tuz tuz a po wakacjach maja mnie przeniesc do innej grupy. za tydz. jade tez do polski i tez 3 lekcje mi odpadna a jak wroce to juz wakacji, ale faktem jest ze z miom M. wiecej po holendersku gadamy. przez wakacje bede sie tez sama uczyc bo mam dostep do lekcji przez internet + ksiazka + moj M.= heel goed nederlands praten:-D:-D:-D:-D:-D:-D mam nadzieje:eek::baffled:
Aneta udanych plotow:-);-)

Gosiu, dobrze, czapeczke przy okazji :tak: U mnie to sie ciagle gubia skarpetki, zazwyczaj tylko jedna z pary, wiec mam 1001 skarpetek, ale po jednej sztuce.
Ostatnio mnie opiekunka zapytala, czy taka moda jest w Polsce, aby dawac dzieciom 2 rozne skarpetki :eek::laugh2::rofl2::-D
Anetko, milych pogawedek z kolezanka!
Zapodajcie jakis pomysl na obiad.... :confused2:

Hej
U nas dzis tez brzydko ,wiec cosik posprzatam:tak:Michałek juz słodko spi.
Aneta miłych ploteczek,tylko za bardzo mnie nie obgadajcie:rofl2::-D:-D(zart:-D)Ja tez miala dzis isc na kawke do sasiadki ,ale moj A przyjechal do domu bo [racuje na zewnatrz a pada.Wiec stwierdzilam ze my sie musimy tatusiem nacieszyc ,a na kawke pojde jutro:tak:
Sencilla ja mam zupe ogorkowa , a na drugie jeszcze nie wiem:eek:
Niunia rozumie ,ze do szkoly w pl bedziesz chodzic.A jak malutka ,pewnie zadowolona ze jest zrodzina:happy2:
Pochwale sie ,ze za pare dni przyjedzie do nas druga siostrzyczka:tak:Ale bedzie babiniec:-D

Karola, zdecydowalam sie na dlugasne spaghetti z sosem :tak:
Ile masz siostr?
lece zaraz po moje male, projekcik prawie skonczony, zawioze Marys prosto do przedszkola na 2,5 godzinki i wroce z TOsienka do domu. Ach, co za relaks, bede miala jedno dziecko :-D

Dzien dobry,

juz po raz 3 pisze, bo sobie 2 razy strone zamknelam :crazy:

ja wlasnie wrocilam z egzaminu - teoria na prawko, i niestety moj holenderski nie jest az tak super w tej dziedzinie, niezrozumialam 2 pytan i wlasnie przez nie nie zdalam, ale ogolnie nie jest zle, jestem zadowolona, a zdam nastepnym razem :-D
ide teraz po drugie sniadanko bo glodna jestem jak wilk a potem serwuje kawke ktos chetny ?

Ostatnia edycja:
reklama
Sencilla mam 3 siostry:tak:Moj tato mial prawdziwy babiniec w domu (5 babek:-D i on sam).:tak:
Ann ja chce kawke:tak:
Wlasnie zadzwonila babka i zaraz ide prasowac:baffled::tak:Dzis sama bo A w domu ,ale sie udalo:tak:

Do góry