reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Dzień dobry

aneta 2222
Entuzjast(k)a
Ja właśnie robię obiadek i pędzę do kumpeli na ploty, jest po operacji i dawno się nie widziałyśmy.
Miłego dnia
Miłego dnia

czesc dziewczyny
pogoda dzisiaj paskudna
, nic tylko w domu siedziec. dzisiaj jade na spotkanie do mojej pracy, bylam juz raz i teraz chcialam tylko potwierdzic ze wracam i jakie dni potrzebuje wolne a oni cyrk robia spotkania, moj szef szef szefa i bog wie kto jeszcze jak mnie tak osacza to jeszcze sie na te 45 godz. zgodze 

Sencilla fajnie ze sie tu wybieracie zapraszam serdecznie do siebie
, a czapeczke moze kiedys przy okazji jak sie spotkamy i jak oczywiscie znowu sie nie zgubi bo jego czapki to mi sie gubia nalogowo

Karola w szkole spoko dalam teraz na luz bo wakacje tuz tuz a po wakacjach maja mnie przeniesc do innej grupy. za tydz. jade tez do polski i tez 3 lekcje mi odpadna a jak wroce to juz wakacji, ale faktem jest ze z miom M. wiecej po holendersku gadamy. przez wakacje bede sie tez sama uczyc bo mam dostep do lekcji przez internet + ksiazka + moj M.= heel goed nederlands praten

mam nadzieje

Aneta udanych plotow:-);-)
pogoda dzisiaj paskudna
, nic tylko w domu siedziec. dzisiaj jade na spotkanie do mojej pracy, bylam juz raz i teraz chcialam tylko potwierdzic ze wracam i jakie dni potrzebuje wolne a oni cyrk robia spotkania, moj szef szef szefa i bog wie kto jeszcze jak mnie tak osacza to jeszcze sie na te 45 godz. zgodze 

Sencilla fajnie ze sie tu wybieracie zapraszam serdecznie do siebie

, a czapeczke moze kiedys przy okazji jak sie spotkamy i jak oczywiscie znowu sie nie zgubi bo jego czapki to mi sie gubia nalogowo

Karola w szkole spoko dalam teraz na luz bo wakacje tuz tuz a po wakacjach maja mnie przeniesc do innej grupy. za tydz. jade tez do polski i tez 3 lekcje mi odpadna a jak wroce to juz wakacji, ale faktem jest ze z miom M. wiecej po holendersku gadamy. przez wakacje bede sie tez sama uczyc bo mam dostep do lekcji przez internet + ksiazka + moj M.= heel goed nederlands praten

mam nadzieje

Aneta udanych plotow:-);-)
Gosiu, dobrze, czapeczke przy okazji
U mnie to sie ciagle gubia skarpetki, zazwyczaj tylko jedna z pary, wiec mam 1001 skarpetek, ale po jednej sztuce.
Ostatnio mnie opiekunka zapytala, czy taka moda jest w Polsce, aby dawac dzieciom 2 rozne skarpetki

Anetko, milych pogawedek z kolezanka!
Zapodajcie jakis pomysl na obiad....
U mnie to sie ciagle gubia skarpetki, zazwyczaj tylko jedna z pary, wiec mam 1001 skarpetek, ale po jednej sztuce.Ostatnio mnie opiekunka zapytala, czy taka moda jest w Polsce, aby dawac dzieciom 2 rozne skarpetki

Anetko, milych pogawedek z kolezanka!
Zapodajcie jakis pomysl na obiad....

karola82_82
mama slicznego Michałka
Hej
U nas dzis tez brzydko ,wiec cosik posprzatam
Michałek juz słodko spi.
Aneta miłych ploteczek,tylko za bardzo mnie nie obgadajcie

(zart
)Ja tez miala dzis isc na kawke do sasiadki ,ale moj A przyjechal do domu bo [racuje na zewnatrz a pada.Wiec stwierdzilam ze my sie musimy tatusiem nacieszyc ,a na kawke pojde jutro
Sencilla ja mam zupe ogorkowa , a na drugie jeszcze nie wiem
Niunia rozumie ,ze do szkoly w pl bedziesz chodzic.A jak malutka ,pewnie zadowolona ze jest zrodzina
Pochwale sie ,ze za pare dni przyjedzie do nas druga siostrzyczka
Ale bedzie babiniec
U nas dzis tez brzydko ,wiec cosik posprzatam
Michałek juz słodko spi.Aneta miłych ploteczek,tylko za bardzo mnie nie obgadajcie

(zart
)Ja tez miala dzis isc na kawke do sasiadki ,ale moj A przyjechal do domu bo [racuje na zewnatrz a pada.Wiec stwierdzilam ze my sie musimy tatusiem nacieszyc ,a na kawke pojde jutro
Sencilla ja mam zupe ogorkowa , a na drugie jeszcze nie wiem

Niunia rozumie ,ze do szkoly w pl bedziesz chodzic.A jak malutka ,pewnie zadowolona ze jest zrodzina

Pochwale sie ,ze za pare dni przyjedzie do nas druga siostrzyczka
Ale bedzie babiniec
Karola, zdecydowalam sie na dlugasne spaghetti z sosem 
Ile masz siostr?
lece zaraz po moje male, projekcik prawie skonczony, zawioze Marys prosto do przedszkola na 2,5 godzinki i wroce z TOsienka do domu. Ach, co za relaks, bede miala jedno dziecko

Ile masz siostr?
lece zaraz po moje male, projekcik prawie skonczony, zawioze Marys prosto do przedszkola na 2,5 godzinki i wroce z TOsienka do domu. Ach, co za relaks, bede miala jedno dziecko

Dzien dobry,
juz po raz 3 pisze, bo sobie 2 razy strone zamknelam
ja wlasnie wrocilam z egzaminu - teoria na prawko, i niestety moj holenderski nie jest az tak super w tej dziedzinie, niezrozumialam 2 pytan i wlasnie przez nie nie zdalam, ale ogolnie nie jest zle, jestem zadowolona, a zdam nastepnym razem
ide teraz po drugie sniadanko bo glodna jestem jak wilk a potem serwuje kawke ktos chetny ?

juz po raz 3 pisze, bo sobie 2 razy strone zamknelam

ja wlasnie wrocilam z egzaminu - teoria na prawko, i niestety moj holenderski nie jest az tak super w tej dziedzinie, niezrozumialam 2 pytan i wlasnie przez nie nie zdalam, ale ogolnie nie jest zle, jestem zadowolona, a zdam nastepnym razem

ide teraz po drugie sniadanko bo glodna jestem jak wilk a potem serwuje kawke ktos chetny ?

Ostatnia edycja:
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Sencilla mam 3 siostry
Moj tato mial prawdziwy babiniec w domu (5 babek
i on sam).
Ann ja chce kawke
Wlasnie zadzwonila babka i zaraz ide prasowac
Dzis sama bo A w domu ,ale sie udalo
Moj tato mial prawdziwy babiniec w domu (5 babek
i on sam).