dobry wieczor dziewczyny
imprezka u Sencilli dzisiaj byla super tyle dzieciaczkow Daan tez zadowolony pierwszy raz tyle ludzi naraz widzial ale mu sie podobalo

, za to jak juz dojezdzalismy do promu to juz taki glodny byl ze jak pzryjechalismy do domu to zaraz kapiel i butla wypil 210 ml

i zasnal.:-):-)
Musze powiedziec ze fajnie poznac normalne rodziny w Holandii jak dotad nie spotkalam zbyt wielu polakow z ktorymi mozna by bylo tak porozmawiac posmiac sie i spedzic milo czas. Bardzo mi sie podobalo

Aniu kolor swietny, zazdroszcze ci tej fryzjerki ja na takie cos pozwalam sobie tylko jak w polsce jestem, bo tutaj ceny kosmiczne
ide juz chyba do lozka chociaz Aniu pomysl z winem tez mnie kusi;-):-)
imprezka u Sencilli dzisiaj byla super tyle dzieciaczkow Daan tez zadowolony pierwszy raz tyle ludzi naraz widzial ale mu sie podobalo

, za to jak juz dojezdzalismy do promu to juz taki glodny byl ze jak pzryjechalismy do domu to zaraz kapiel i butla wypil 210 ml

i zasnal.:-):-)Musze powiedziec ze fajnie poznac normalne rodziny w Holandii jak dotad nie spotkalam zbyt wielu polakow z ktorymi mozna by bylo tak porozmawiac posmiac sie i spedzic milo czas. Bardzo mi sie podobalo

Aniu kolor swietny, zazdroszcze ci tej fryzjerki ja na takie cos pozwalam sobie tylko jak w polsce jestem, bo tutaj ceny kosmiczne

ide juz chyba do lozka chociaz Aniu pomysl z winem tez mnie kusi;-):-)