reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dla Antosii
(spóźnione lecz szczere...)

Aby serduszko Twoje
gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny
przypominał zapach wiosny...

Witam mieliśmy mały remoncik w domu, więc mnie nie było trochę, padam dziś na pysk:baffled:
Karola to możemy Was jutro odwiedzić:confused: O której możemy zawitać, ok 15-16:confused:
Magdalena gdzie byłaś, że Cię nie było:confused:
Gosiu brawo dla Danna za pierwsze przewroty:-):tak:
Miłego weekendu życzę:tak:

reklama
Anetko, o 15-16 to ja zapraszam do nas :tak::-D
jescze raz dziekuje wszystkim za zyczenia!
Pauka, cudowna karteczka! dziekuje tez jeszcze raz.
pokaze ja wszystkim jutro lub w poniedz, ok?

Dzień dobry!:-D

Kochane przepraszam że tak was zaniedbuje...obiecuję poprawe!;-):-)
Sencilla my dziś nie zawitamy w twoje progi niestety...udanej imprezki!
Karola pamięta o tobie zaraz ci wyśle!
Anetko widzę że skończyłyśmy o podobnej godzinie...ja sprzatałam mieszkanie sąsiadów bo nowi się wprowadzili!:tak:Takiego syfu to w całym moim życi nie widziałam!!!:no::wściekła/y::sorry:wstyd mi za nich....:eek::baffled:
Gosiu gratki dla Daana!Super!!!

A tu kawka dla was kochane!:-D:-D:-D:szok::-D

o, jaka kawka.. przyciagnela mnie tu... mmm... :-D
ja poszlam spac o 1.30, a wstalam juz o 5.30 :eek: no coz, takie zycie mlodej mamy! :happy:
zycze WAm pieknego dnia, my dzis mamy mala imprezke. (Mala to sie nie zapowiada, ale wole na razie nie wpadac w panike :rofl2: )

Witam
Ania dziekuje za pomoc!!:tak::tak:Swietny kolorek , zawsze taki chciałam tylko nigdy nie moze wyjsc:-):tak:Chyba fryzjerke znmienie:laugh2:Kawka bardzo kuszaca:-D!
Aneta to zapraszamy dzis,na kawke i spacerek na morze:tak:Bedziecie miedzy 15 a 16??
Sencilla udanej imprezki:tak:Tez cos wiem o takim trybie zycia ,polozylam sie o 0; 30 a wstalismy o 6 .:baffled:
Pauka dzis odpoczywasz?:eek::happy:
Agasta mile spedzonych chwil w rodzinnym gronie:tak::happy:
Gosia sprytny chłopczyk z Dana:tak:, ja juz musze Michasia pilnowac na kazdym kroku:tak:
My wlasnie pijemy kawke ,a tatus sobie jeszcze spi.Odsypia caly tydz ,wstawal o 5:eek:Zaraz zaniose mu Michasia do wyrka i koniec słodkich snow:-D:tak:
W piatek bylam w pracy 5 godz,a Michał byl grymasny i sie denerwowalam .Ale bylo minelo,a kaska jest:tak:Wczoraj od 10 buszowałysmy po sklepach ,a wieczorem bylismy u znajomych .I tak dzionek przeleciał:tak:
Milego dzionka kobitki....

Ostatnia edycja:
Sencilla do Ciebie trochę daleko:tak:, ale udanej imprezki życzę:tak::tak::tak:
Aniu kolorek świetny, też kiedyś taki miałam (mojemu M bardzo się podobał), ale później tak długo musiałam czekać aby mi odrósł mój naturalny kolorek i teraz znów mi się coś śnią pasemka blond tylko później te odrosty i częste wizyty u fryzjera, czekanie na tym fotelu wrrr nie lubię tego:no::no::no:, wiec nie wiem czy się zdecydować:eek::confused: na zmianę image.
Aniu a ta Twoja kawka bardzo zachęcająca:-D:-D:-D
Karola to będziemy ok 15:00 jeśli nie macie innych planów:confused: Napisz mi adres na PW lub gg 6065609

Hej kobietki!

Jak tam imprezka?
My właśnie wróciliśmy z leśnego spacerku...jagód nazbieraliśmy na kogiel-mogiel:-) i na jutrzejsze pierożki ze śmietaną!:-D:-D:-D Mniam!!!
A teraz lunęło, dobrze że wróciliśmy!:tak:
Anetko moja fryzjerka przychodzi do domu...i jest boska!;-)
Karola nie ma za co...
Lece wrzucić makaron bo rosół ugotowaliśmy przy śniadaniu...hihi!
A gdzie reszta koleżanek sie podziewa???

Gdzie jesteście???:szok:
Widzę że niedziela się wszystkim udała,bo forum pustkami świeci...
Ja już wolna jestem bo moi śpią od 19.00:tak::tak: lece pod prysznic i winko z mężusiem będę popijać!:-D
Ann a ty jak się masz?Kiedy wpadniecie po te foteliki???

reklama
Dobry wieczor,

Ania, nie wiem bo chwilowo mamy troche inne sprawy na glowie ale postaram sie jak najszybciej...

Do góry