:-):-):-)Witajcie
ja już też walczę z prasowaniem i sprzątaniem, bo jutro siedzę cały dzień w pracy....
:-)
A jeśli chodzi o neta do pracy to zabieram ze soba swój laptop i mam bezprzewodowy net, wiec nie ma problemu....Przynajmniej mi czas szybciej płynie....
:-):-):-)
Dziś już humorek lepszy, chociaż pogoda do bani.....
Prześlijcie trochę słońca do PL?!

A muszę się wam pocwalić....MAJA STAWIA JUŻ PIERWSZE KROKI OD PRZEDWCZORAJ!!!!! Już kombinuje jak tu się poruszać na dwóch nóżkach ....Jestem dumna!

Zresztą Oli też tak na roczek poszła....
Agasta Szerokiej drogi i udanego odpoczynku u rodzinki!!!!!:-)
:-)
Ann cieszę się, że masz dla nas dobre wieści i że wszystko z księżniczkami ok....Wymyśliliście już imiona???Jakiś kompromis????

Aniu, Karolu, Anetko, Sencillo i reszta naszych kochanych- miłego dnia kobitki!!!!

ja już też walczę z prasowaniem i sprzątaniem, bo jutro siedzę cały dzień w pracy....
:-)A jeśli chodzi o neta do pracy to zabieram ze soba swój laptop i mam bezprzewodowy net, wiec nie ma problemu....Przynajmniej mi czas szybciej płynie....
:-):-):-)Dziś już humorek lepszy, chociaż pogoda do bani.....
Prześlijcie trochę słońca do PL?!

A muszę się wam pocwalić....MAJA STAWIA JUŻ PIERWSZE KROKI OD PRZEDWCZORAJ!!!!! Już kombinuje jak tu się poruszać na dwóch nóżkach ....Jestem dumna!

Zresztą Oli też tak na roczek poszła....Agasta Szerokiej drogi i udanego odpoczynku u rodzinki!!!!!:-)
:-)Ann cieszę się, że masz dla nas dobre wieści i że wszystko z księżniczkami ok....Wymyśliliście już imiona???Jakiś kompromis????

Aniu, Karolu, Anetko, Sencillo i reszta naszych kochanych- miłego dnia kobitki!!!!