reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Dzień dobry,
a co tu takie pustki?:szok::szok::szok:
Ja już szaleje od 6:45 :-) Rozmawiam teraz z mamą a zaraz będę się pakować.
Miłego dnia

reklama
Dzień dobry...;-)
Ja też od 6.00 na nóżkach, śniadanko zaliczyłam,zdjęcie na NK wrzuciłam:laugh2:,kawka wypita zbieram sie do pracy...
Agasta żeby ci to sprawnie poszło...:-D...I jakbyśmy się już nie "widziały" samych cudownie relaksujących chwil w PL...:tak::tak::tak:

Hejka
Agasta miłego pakowania:tak:Ja tez juz taj wczesnie wstaje:tak:A jak zabkowanie u Claudii?Macie jakiegos zabka?
Ania abys sie duzo nie upracowała dzis:tak:;-)Jak zdobylas to prasowanie w domu? tez musze zaczac pracowac :tak:
U nas brzydko dzisiaj ,troszke posprzatalam.Pozniejidziemy na spacerek:tak:

Hello!
A co tu tak cicho....?:szok::szok::szok::szok:

ja klikam z pracy...Oczywiście!:tak::-)
Głowa mnie dzisiaj boli niemiłosiernie i wszystko mnie wkurza!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wogóle to jakiegoś doła znowu złapałam....:-(

Karola napracowałam się,napracowałam dziś...od 9.00 do 18.00:eek::tak::-)
Mój dzisiaj w domku więc korzystałam !
A prasowanie mam z marktplaatsu głównie...daj ogłoszenie i sama zobaczysz!;-)
Pauka fajnie że masz internet w pracy, i nie daj się "dołkowi"..tego i tobie życze Sencillo bo widzę własnie opis na gg..:zawstydzona/y::sorry:
A ja zakupiłam dzis szafe zwaną KAST:-D i czekają mnie porządki...:baffled:

Oj dziewczyny nie ładnie zaniedbywać nas:no::no:!
Ania to pewnie zmeczona jestes.A mama jest juz?
Ann a co u was.Dzis widzialam w sklepie pania z blizniaczym wozeczkiem ,a w nim dwie dziewczynki:tak::tak: Zaraz pomyslałam o Tobie:tak::tak:;-)Juz niedlugo ty tak bedziesz jezdzila:tak::happy:
Pauka fajnie ze masz w pracy neta ,ale sie obijasz:tak::rofl2:;-):tak:Nie daj sie głowie i dolowi:tak::eek:;-)
Aneta gdzie to byliscie blisko nas i dlaczegpo nie wpadliscie na kawke?!
My siedzimy i ogladamy w tv koncert.Michas dzis wieczorem byl strasznie marudny,chyba mu znow zabki ida:sorry:
Milego wieczorku i meldowac sie drogie panie!

Ostatnia edycja:
Ann a co u was.Dzis widzialam w sklepie pania z blizniaczym wozeczkiem ,a w nim dwie dziewczynki:tak::tak: Zaraz pomyslałam o Tobie:tak::tak:;-)Juz niedlugo ty tak bedziesz jezdzila:tak::happy:

A u nas w porzadku, nic nowego.
Bylam dzisiaj na kolejnej kontroli, z szyjka nadal ok, i nie musze lezec non stop ale zakupy w ikei mam sobie podarowac tak pan doktor powiedzial - hihi zabawny :-D, ale chca mnie ciagle co tydzien ogladac, wiec za tydzien ide znowu + do tego mam jeszcze usg, bo dziewczynki maja byc co 2 tygodnie mierzone...
A dzisiaj to mam na brzuchu wzburzone morze hehe:-D:-D:-D

Dzień dobry :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:, ale tu pusto:szok::szok::szok::szok:
Ja właśnie odwiozłam Nikusia do szkoły, pojechał na pierwszą klasową wycieczkę autokarem:szok: i jak autokar ruszył to się poryczałam:-:)-:)no::no::no:
Panikuję i się martwię jakby on sam w tym autobusie siedział:baffled: Jeszcze dziś rano byłam w 100% spokojna dopiero jak Niko siedział w tym autokarze i miał taką minkę... niby się cieszył ale był przerażony:szok:. Mam nadzieję, że będą się dobrze bawić i wszyscy wrócą cali i zdrowi:tak:

Dziś mija Oliwierkowi 3 tydzień bez smoka:tak::-):-):-) Jak się zrobi ciepło to zaczynamy naukę siusiania na nocnik :tak: Jak myślicie nie za wcześnie:confused:

Ann fajnie, że szyjka się nie skraca i z dziewczynkami jest ok:tak:Odpoczywaj póki możesz:-)
Karola nie lubie wpadać komuś na chatę bez zapowiedzi i na dodatek byliśmy z kuzynem mojego męża. Byliśmy na plaży na Scheveningen:tak:Parking to macie drogi, bo 2e=50minut:szok: Dobrze, że ja mieszkam tutaj gdzie mieszkam, parking bezpłatny:tak:
Aniu Ty pracoholiku:-D:-D:-D Ja to wolałabym prasować w domciu, bo Oliwierek byłby ze mną:tak:, ale chyba większość osób woli u siebie w domu, prawda:confused:
Pauka co Cię tak wkurza:confused: Fajnie, że masz neta w pracy, nie nudzisz się przynajmniej:tak:
Agasta miłej podróży oraz urlopu:tak: Odpoczywaj i baw się dobrze:tak:
Sencilla jak zdrówko:confused: Zdrowiejcie:tak:

Wyobraźcie sobie, że jakieś 3,5 roku temu składałam CV (w PL) do drukarni i wczoraj jak byłam w szkole to mój M odebrał mój polski telefon i facet z drukarni dzwonił i pytał się o mnie :-D:-D:-D:-D Dobre nie:-D:-D:-D:-D Po tylu latach, a składałam tam papiery chyba z 3 razy bo non stop było ogłoszenie w gazecie lokalnej, że potrzebują i się nikt nie odezwał. Powiedzcie mi niby kryzys w Polsce jest, ale nie mają chętnych do pracy, że odgrzebują stare CV:confused:

A pisałam Wam jak pojechałam do mojej siostry (30km ode mnie) i pobłądziłam:confused: Takiej adrenaliny to ja dawno nie miałam:szok::-D Teraz się z tego śmieje...:-D
Pogoda się poprawiła, wiec miłego dnia kobitki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien doberek
Ann ciesze sie ,ze z dziweczynkami wszystko dodrze.Jak beda wieksze i zaczna sie rozpychac to bedzie frajda:tak::tak::-)Zobaczysz przez skore nozke,raczke ,pupcie itp. To jest wspaniałe:tak::-D
Sencilla ty dzis pierwasza:szok::-D:-DJak sie czujecie?Przechodzi chorobsko?
Agasta pewnie zajeta pakowaniem:tak:
My zaraz znow do pracy .Dzis idziemy z siostrzyczka,ona bedzie sprzatac a ja z Michałkiem bedziemy prasowac:tak:Popijam kawke i zaczynam sie zbierac.
milego dnia

Do góry