reklama
moje wyczxarowane ostatnio...
https://www.babyboom.pl/forum/members/pauka_22-37569/albums/pauka_22-412/picture8088.bmp

https://www.babyboom.pl/forum/members/pauka_22-37569/albums/pauka_22-412/picture8088.bmp
Ostatnia edycja:
Hej...
Niemartwcie się kobiety, jestem
...
Przepraszam że mnie długo nie było
i nie świtowałam z wami Dnia Dziecka ale spędziłam cały weekend na rozpieszczaniu moich pociech...;-)
też...
Gosiu dzielny ten twój synek...BARDZO!
Pauka cudo ty to masz talent kobieto...
Agasta miłego pakowania
Sencilla nasze forum nigdy nie umrze
zawsze go ktoś reanimuje...
Ann kawka super a te ciasteczka!
Ktoś ma ochotę na barszczyk z uszkami?;-)
Niemartwcie się kobiety, jestem
...Przepraszam że mnie długo nie było
i nie świtowałam z wami Dnia Dziecka ale spędziłam cały weekend na rozpieszczaniu moich pociech...;-)
też...Gosiu dzielny ten twój synek...BARDZO!
Pauka cudo ty to masz talent kobieto...
Agasta miłego pakowania
Sencilla nasze forum nigdy nie umrze

zawsze go ktoś reanimuje...Ann kawka super a te ciasteczka!

Ktoś ma ochotę na barszczyk z uszkami?;-)
Pauka szczepionka na wzw typu B w nl nie jest obowiązkowa
szczepione są tylko dzieci, których przynajmniej jedno z rodziców pochodzi z kraju, w którym wystepuje duża liczba zachorowań na tą chorobą.
Teraz to Claudia chyba naprawde ząbkuje. Wszystko co popadnie wsadza do buzi, nawet kombinuje jakby to mnie w rękę ugryźc albo mojego palca do buzi sobie wsadzić
Dodatkowo robi często kupki 3-4 razy dziennie o bardzo nieprzyjemnym "zapachu". Do tego bardzo się ślini. A owoce i warzywa uwielbia! :-)
Ja przed chwilą skończyłam zrywać tapete w toalecie, bo przed wyjazdem musimy wszystko uprzątnąć tak żeby mogli od razu wziąć się do roboty jak przyjdą we wtorek. Mam nadzieję, że jak wrócę to wszystko będzie już zrobione. I jedyne co będę musiała zrobić po powrocie do nl to posprzątać po nich :-)
Jutro jednak musze iść do pracy :-(
Miłego wieczorku pa pa
szczepione są tylko dzieci, których przynajmniej jedno z rodziców pochodzi z kraju, w którym wystepuje duża liczba zachorowań na tą chorobą.Teraz to Claudia chyba naprawde ząbkuje. Wszystko co popadnie wsadza do buzi, nawet kombinuje jakby to mnie w rękę ugryźc albo mojego palca do buzi sobie wsadzić
Dodatkowo robi często kupki 3-4 razy dziennie o bardzo nieprzyjemnym "zapachu". Do tego bardzo się ślini. A owoce i warzywa uwielbia! :-)Ja przed chwilą skończyłam zrywać tapete w toalecie, bo przed wyjazdem musimy wszystko uprzątnąć tak żeby mogli od razu wziąć się do roboty jak przyjdą we wtorek. Mam nadzieję, że jak wrócę to wszystko będzie już zrobione. I jedyne co będę musiała zrobić po powrocie do nl to posprzątać po nich :-)
Jutro jednak musze iść do pracy :-(
Miłego wieczorku pa pa
Znalazlam tez co to za szczepionka i jak widac tutaj jest to nieobowiazkowe
Daanus juz spi i ma goraczke tak mi go szkoda:-
-
-(, mam nadzieje ze jak to przespi to rano bedzie lepiej. teraz spi a jeszcze wieczornego mleka nie wypil, mysle ze sie obudzi jeszcze
Swietne zdjecie Pauka i widze ze dzieciaczki spedzily super dzien dziecka
Agasta nie martw, sie pociesz sie ze to juz tylko 3 dni dasz rade

Claudusi zycze wytrwalosci, na pewno zabek wyskoczy:-):-)
Aniu poprosze barszczyk mmmmm ale mi smaka zrobilas
ide posiedziec przy malym
dobranoc dziewczyny

Daanus juz spi i ma goraczke tak mi go szkoda:-
Swietne zdjecie Pauka i widze ze dzieciaczki spedzily super dzien dziecka
Agasta nie martw, sie pociesz sie ze to juz tylko 3 dni dasz rade

Claudusi zycze wytrwalosci, na pewno zabek wyskoczy:-):-)Aniu poprosze barszczyk mmmmm ale mi smaka zrobilas

ide posiedziec przy malym
dobranoc dziewczyny
twiggless
Zadomowiona(y)
dobry wieczór dziewczynki
wpadłam sie pochwalić zanim pęknę z dumy :-)
otóz dziś dzień trzeci bez pampera i jego bilans zero zasikanych i zasranych gaci ;-)
z sikaniem poszło ze prawie od poczatku od razu na topek ale kupy do wczoraj lądowały w gaciach fuj fuj
z dzisiejszej nocy nawet pielucha była sucha...
pod wieczór wybrałam sie z młodym i rodzicami na wycieczke rowerową ale bez nocnika i ku mojemu szczesciu moj mały-duzy męzczyzna stanąl na wysokosci zadania i zrobił 2 razy siusiu po męsku, nawet nie osikał sobie majteczek i spodenek a po powrocie do domu jeszcze strzelił cos ciezszego do nocnika ::-)
ciesze sie bardzo i mam nadzieje ze juz mu tak zostanie bo straszenieee nie lubię prac osranych gaci...
pozdrawiam Was serdecznie
wpadłam sie pochwalić zanim pęknę z dumy :-)
otóz dziś dzień trzeci bez pampera i jego bilans zero zasikanych i zasranych gaci ;-)
z sikaniem poszło ze prawie od poczatku od razu na topek ale kupy do wczoraj lądowały w gaciach fuj fuj
z dzisiejszej nocy nawet pielucha była sucha...
pod wieczór wybrałam sie z młodym i rodzicami na wycieczke rowerową ale bez nocnika i ku mojemu szczesciu moj mały-duzy męzczyzna stanąl na wysokosci zadania i zrobił 2 razy siusiu po męsku, nawet nie osikał sobie majteczek i spodenek a po powrocie do domu jeszcze strzelił cos ciezszego do nocnika ::-)
ciesze sie bardzo i mam nadzieje ze juz mu tak zostanie bo straszenieee nie lubię prac osranych gaci...
pozdrawiam Was serdecznie
Dzień dobry,
ale pustakami tu świeci aż trudno w to uwierzyć
Gdzie te czasy kiedy po kilka stron na dzień zapisywałyśmy?
Wtedy to ciężo było nadrobić czytanie jak kogoś ze 2 dni nie było, a teraz to można tydzień nie czytać a i tak nie ma czego nadrabiać :-
baffled::-(
Twinggless gratuluję poczynań synka.
Gosia wczoraj Claudia na wieczór dodała jeszcze jednego ciężkiego pampka, więc jej wczorajszy wynik to 4
Daan zareagował gorączką na szczepienie, to normalne, niestety bo dzieciaczki się męczą biedulki.
Na szczęście moja Claudia póki co szczepienia przechodzi bezproblemowo - tyle tylko, że zawsze jest po nich troszkę marudna.
Sencilla wiesz, że jak bym bardzo chętnie przyjechała, ale niestety
Kupiłaś te krzesełko na rower dla Antosi?
No i zapomniałam się pochwalić, że już od kilku dni nie doję się - co za ulga :-)
ale pustakami tu świeci aż trudno w to uwierzyć
Gdzie te czasy kiedy po kilka stron na dzień zapisywałyśmy?
Wtedy to ciężo było nadrobić czytanie jak kogoś ze 2 dni nie było, a teraz to można tydzień nie czytać a i tak nie ma czego nadrabiać :-
Twinggless gratuluję poczynań synka.
Gosia wczoraj Claudia na wieczór dodała jeszcze jednego ciężkiego pampka, więc jej wczorajszy wynik to 4
Daan zareagował gorączką na szczepienie, to normalne, niestety bo dzieciaczki się męczą biedulki.Na szczęście moja Claudia póki co szczepienia przechodzi bezproblemowo - tyle tylko, że zawsze jest po nich troszkę marudna.
Sencilla wiesz, że jak bym bardzo chętnie przyjechała, ale niestety
Kupiłaś te krzesełko na rower dla Antosi?No i zapomniałam się pochwalić, że już od kilku dni nie doję się - co za ulga :-)
reklama
Dzień dobry!
Twiggless GRATULACJE!

Nasi synkowie to już duzi mężczyźni....mój to sobie klapę podnosi nawet i sika na stojco "jak tata" stojąc na palcach...:-)
:-)
Teraz paczkę pamperów zużywam ponad miesiąc...bo z nocy też są czasami suche!
Agasta a jak mała zareagowała na brak cycusia...?
Ja uciekam już do pracy...będe dopiero jutro bo mam dzisiaj jeszcze fryzjerke wieczorem i pewnie skączymy ok 1.00 a do tego muszę odebrać mame z Tilburga...
Dłuuuugi dzień przede mną...
Twiggless GRATULACJE!

Nasi synkowie to już duzi mężczyźni....mój to sobie klapę podnosi nawet i sika na stojco "jak tata" stojąc na palcach...:-)
:-)Teraz paczkę pamperów zużywam ponad miesiąc...bo z nocy też są czasami suche!

Agasta a jak mała zareagowała na brak cycusia...?

Ja uciekam już do pracy...będe dopiero jutro bo mam dzisiaj jeszcze fryzjerke wieczorem i pewnie skączymy ok 1.00 a do tego muszę odebrać mame z Tilburga...
Dłuuuugi dzień przede mną...