Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dziś do pracy przyszła koleżanka, ta która urodziła tak wcześnie.
Z maleństwem lepiej, niestety pierwsza operacja nie powodła się w 100% i w sobotę Remon (tak ma na imię jej synek) był po raz 2 operowany. Tym razem wygląda na to, że wszystko poszło ok. Mały jutro będzie miał 7 tyg., przybrał na wadze prawie 1,5 kg, rozwija się dobrze, jedynym problemem jest (był) ten krwiak w główce. Dopiero w zeszłym tyg pozwolili jej po raz pierwszy wziąć maleństwo na ręcę i to tylko na godzinkę dziennie może go wyciągnąć z inkubatora. Do 2009 roku maluszek musi być w szpitalu, a co będzie po nowym roku jeszcze nie wiadomo.

.Raz mi sie wykasowalo a potem przyratkiem zamkłam str,i ostatnie 2 nie udało sie nie z mojej winy
.
Na pewno twoj maz cos znajdzie,po nowym roku bedzie lepiej.My tez czekalismy ponad rok ,zebym ja mogła tu przyjechac,i w dodatku ja mieszkałam w bredzie(tam mamy duzo znajomych i było łatwiej o prace i mieszkanie),a moj A w hadze.Widywalismy sie tylko w weekendy.
.
.