reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Ann dzięki za troskę ale ja juz nie mam siły biegać....
Dziś Mikołaj wrzuci prezenty przez balkon i popędzi dalej!:-D
A to moje małe Mikołajki;

ania dziękuje wszystko dobrze :-)
poprostu nie mam weny ale cały czas was czytam :tak: za tydzień jadę do Polski i już jestem w stresie jak to bedzie :rofl2:
nie wiem jak Seba zniesie podróż jedziemy na noc więc większość drogi prześpi :tak:
już pomału pakuję prezenty dla rodzinki i robię listę co tu jeszcze zabrac jest tego trochę :szok:
miłego wieczoru

sencila- i ja się przyłącze do życzeń:-) wszystkiego naj naj, a zwłaszcza zdrówka na każdy dzień dla Antosi:tak:;-)

a do mnie dziś zawitała @, wreszcie po to pierwszy raz po porodzie:-) chociaz dobrze było mi bez niej;-) ale jak nigdy mnie brzuch nie boli i miałam taki zapał do sprzątania, więc łazienka i pokoj są posprzątane:tak:
tylko kurcze z moim tatą jest źle:-(ale to na zzamkniętym wole napisać....

Aniu-podrzuć mi tu jednego mikołaja;-)

:-):-)Dobry wieczór laseczki!

Sencilla gratulacje i dużo zdrówka dla Tosi! :-DDuża już z niej pannica....;-)A swoją drogą ty chyba jakieś 20 dni starsz od mojej Majki i chyba urodziły się o podobnej godzinie, bo Majka o 15.35!:tak::-)

Aniu Cudowne te Twoje szkraby, a od adoratorów to się nie opędzisz w przyszłości zarówno Karinki jak i Erniego!:tak:;-):-)

Ann odpoczywaj kobieto, bo ci się należy....Ale założę się że jutro będziesz liderem na forum;-):-)

Niunia trzymaj się! Jesteśmy z tobą...

A to obiecane zdjęcia:
picture1711.jpg

picture1709.jpg

picture1710.jpg

reklama
Hoo hoo hooo...

Ja juz na nóżkach jak zawsze....co prawda moi śpią a ja,mąż poszedł do pracy więc znowu wszystko na mojej głowie...
Nie zapomnijcie o dzisiejszym dniu!:-D:-D:-D
Pauka świetne fotki,pełen respekt przeed Mikołajem!:tak:
Jak przerzuce moje to tez wam pokaże...:-)

Dzisiaj szczególny,
DZIEŃ MIKOŁAJOWY!
Różne pomysły przychodzą do głowy.
Jakim prezentem obdarować bliskiego,
Czym zaskoczyć kochanego,
Wszystkim coś bym dać chciała,
Każdego bym obdarowała.
Zakochanym dużo miłości,
Dzieciom samych słodkości,
Samotnym kogoś bliskiego,
Dorosłym życia spokojnego,
By każdy się uśmiechał do każdego,