reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Ann widzę że teraz sezon na dentystów...ja byłam wczoraj!:-D
A gdzie chodzisz jeśli mozna wiedzieć?
Natka się pojawiła!:tak:Ciacho może?
Sencilla a ty gdzie się podziwasz?:rofl2:

ania za ciacho dziękuje,ale kawki to z chęcią bym się napiła:-)

moje dziecko sprząta w szafach----> wszystkie ubrania wyrzucone i podeptane:confused::baffled:

beauty robie dzisiaj twoje dzikuski na obiad. jakiś sosik by do nich pasował:tak: tylko jaki?:confused:

Hej!
Wlasciwie witam na forum,poniewaz dopiero zajerestrowalam sie.
Rowniez mieszkam w Hoorn od roku z mezem i roczna coreczka Jessica.
Podoba mi sie tutaj ale nie mam zadnych znajomych,wiec milo Was spotkac chociaz na tym forum.
Pozdrawiam Ania

No i proszę Sencilla doczekałaś się koleżanki...jak narazie forumowej ale kto wie?;-):-)
Wiataj Aniahoge na naszym forum - pisz ile mozesz!:tak:
Ann pewnie tak - szyld z żółtym ząbkiem.......?:-D

reklama
No widzisz Ann......
Nie dość że mamy tą samą panią dentystke (Oanna?) to wypadki z kawę podobne!:-D
Ja dziś ratowalam mojego laptopka przed rzeką kawki jaką mój synek mu zafundował!:szok:Na szczęście skończyło sie na mokrym spodzie i brudnych notatkach.......:-)

Do góry