reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hej...
PaulinaAnna podzielam twoje uczucia jeśli chodzi o święta...Też nie jest mi łatwo ale codziennie bardziej cieplej o tym myśle...;-)
W końcu to nasze pierwsze święta razem ale bez rodziny.
Niunia gratuluję zapału!
Beauty u mnie na razie cisza z ospą i mam nadzieje że nas to ominie...

Może dzieki temu mieliście kłopoty z logowaniem?:tak::szok:
Cytuję;
"Uwaga! W środę po południu włączyliśmy eksperymentalnie możliwość logowania przez konto Facebook. Okazało się, że użytkownicy IE6 mieli problem z zalogowaniem się na stronie, jeśli wchodzili na inną stronę, niż startową forum. Usunęliśmy nowy dodatek i wszystko powinno wrócić do normy o 21:20. Poprawimy błąd i włączymy później... Bardzo przepraszam za kłopot."

reklama
Ja sobie tłumaczę,ze teraz mąz i dzieci są najwazniejsza i najblizsza rodzina. Dziewczyny dacie radę :tak: Jak już kiedyś pisałam, robimy wszystko tak jak w Pl (te same potrawy, Wigilia o tej samej porze co rodzina)i wtedy choć siedzimy przy stołach oddalonych o tysiace kilometrów to jednak jesteśmy razem ;-)

Tak swoją drogą to najwyższy czas zabrać się za porzadki przedświateczne, ustalić menu itp. ja daleko w tyle z tym jestem :baffled:

Spokojnej nocy dziewczyny :-)

:-):-):-)Natka taki właśnie wózek kupiłam...
picture1843.jpg
:-):-):-):tak::tak::tak:

Hej kobietki!

Pauka gratuluję zakupu...już was widzę śmigajacych po parku taką bryką!:-D
Beauty tak szczerze to ja właśnie od porządków zaczęłam przygotowania do świąt..po trochu dlatego żeby za dużo o tym nie myśleć...:tak:;-)
Jak na razie ustaliliśmy menu,zarobiłam mikstury,zamówiłam karpie i opłatek i zakupiłam dekoracje na choinkę.:rofl2:
Teraz czeka mnie bieganie za wielkim białym obrusem!:-)
Ann - głowa do góry,wiem że ci ciężko ale będzie co życie ci napisało i nie zamienisz tego zamartwianiem się!Trzymam kciuki!:tak:
Komuś śniadanko podać do łóżeczka?

Ann - szczerze to nie mam pojecia ile za kg:confused::baffled: ...ile by to nie było mój M. musi mieć i kropka! A zamówiłam na Poolseweg...
Mam pytanko oczywiście...czy znajdę tutaj płatki owsine i jak się takowe nazywają?Pomocy!:-D---------->POTRZEBUJE!

Hej dziewczyny,
ja już po drugim śniadanku (pierwsze pochłonęłąm o 5:15 :-) bo spania nie miałam a głodna byłam)

Aniahaven płatki owsiane widziałam w AH ale jak się po holenderku nazywają to Ci teraz nie powiem.
Co do dużych białych obrusów to wczoraj widziałam w Aldi białe i kremowe rozmiar 265 cm na 165 cm o ile się nie mylę w zestawie z 4 serwetkami.

Zbieram się na kontrole do położnej, jak wrócę to napisze jakie cyrki wczoraj miałam z autem.

reklama
Dzieńdoberek :-)

Dopiero sie z łóżka zwlekłam, Jula jeszcze śpi. Strasznie sie przez to siedzenie w domu rozleniwiłam.

Pauka, bryka pierwsza klasa :tak:

Ann, spokojnie, na wszystko przyjdzie właściwa pora.Oczywiście kciuki trzymam coby wyniki były dla Ciebie takie o jakich marzysz :tak:

Ania, zaciekawiłaś mnie tymi miksturami, co już przygotowywałaś??

Do góry