Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja juz tez po operacji wszystko dobrze przebieglo i w ten sam dzien poszlam do domu teraz musze tylko uwazac na siebie ale mama i maz jest wiec nie musze sie przemeczac :-)
a gdzie ty nalezysz do szpitala, Geldrop?????

chce mu sprobowac normalne mleko dac moze mu bardziej bedzie smakowac......a moze to na zeby 

:-)Na tej stronce: GGD Midden Nederland - Home możesz znaleźć dużo informacji na temat GGD i szczepienBardzo dziękuje za odpowiedzi:-). Czasami ciężko połapać się w tym holenderskim systemie opieki zdrowotnej. Do GGD rozumiem można udać się bez skierowania?
tez jestem tego zdania co wy
znajome mi mówily ze ten ostatni fotelik juz nie jest taki wazy
ale ja chyba przy kazdej posrózy bym sie zastanawiala czy spelnia swoja role..
my tez maxi cosi i chyba przy tej marce zostane
co to za operacja byla? bo chyba przeoczylam

to moze lepiej w ogole nie zapinajmy pasow w aucie
masakra
no ale kazdy sobie robi jak tam uwaza, bo kazdy ma swoje sumienie
jednych bedzie to gryzlo, a innych nie.
bo wczesniej chcialam zamowic przez jednego providera a sie okazalo ze nie moge zamowic, co najlepsze nikt mi o tym przez 2 tygodnie nie powiedzial, mimo ze dzwonilam tam 4 razy i pytalam co ze statusem mojego zamowienia
wszyscy mowili ze wszystko jest goed i w ciagu 3 dni roboczych dostane tel z nowym kontraktem, a tak nie bylo. ostatni raz jak zadzwonilam to ich tam opierdzielilam, babka w koncu sprawdzila 'glebiej'
i sie okazalo ze nie moge bo mam juz kontrakt z dana firma, a to jest dla nowych klientow
to zapytalam ja co tam za idioci pracuja u nich w klantenservice ze przez 2 tygodnie o tym nikt nie wiedzial mimo wyslanych wszystkich moich danych do nich
niestety nie umiala mi na to pytanie odpowiedziec
no ale juz zadzwonilam sobie osobiscie do tele2 wczoraj kolo poludnia, a dzis juz telefonik jest u mnie
POLECAM, jest super
ahh.. chyba cala noc nie bede spala lol
hahhahaha ;-)