reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Karola ja mam 1000mb. Wchodze na facebook, whatsapp, skype, youtube i juz mam zuzyte 800mb a tel mam od paru dni :sorry: na szczescie w domu mam wifi i w miejscu pracy tez to az tak mi nie ciagnie :tak: na skype pogadalam moze 10 minut z kamerka i juz 150 mb zezarlo... :confused2:
takze to zalezy od tego co i jak bedziesz uzywac, oraz ile. wiadomo, ze smartfon bez internetu to zwykly zlom i chcac nie chcac zawsze gdzies sie wejdzie na neta, czy sciagnie jakas aplikacje lub obejrzy film. kwestia tylko tego co kto ile :DD

reklama
Dzien dobry!!

znowu mnie nie bylo pare dni, ale naszczescie nie ma duzo do nadrabiania.

Dzisiaj mialam ciezka noc bo mojemu Filipowi przebijaja sie od tygodnia jedynki u gory. Mam nadzieje ze lada dzien wyjda bo ma tak spuchniete dziaselka ze az mi go zal.
Teraz mam chwilke dla siebie bo Filip spi, Kuba sie sam ladnie bawi u siebie w pokoju moj T pojechal na strzelnice a ja sie lenie. Pozniej jak co weekend w niedziele jedziemy na basen z dzieciakami.

Sencilla zrobilam ten fotoalbum zamowilam ale nie moge zaplacic za niego nie wiem dlaczego caly czas mi podswietla numer faktury ze cos jest nie tak.

Dzień dobry,
Anetka oby jak najszybciej się przebiły,spokojnych kolejnych nocy:-).
Mój Maciej ma basen w tym roku w szkole, jest zachwycony:-).
Piękna pogoda dzisiaj wiec wzieliśmy sie za ogarnięcie ogródka przed zimą. No, a popołudniu szykuje sie nam wieczór czytelniczy, straszy ma do przeczytania do szkoły Lalkę, a młodszy Dzieci z Bullerbyn.
Z tymi albumami fajny pomysł na prezent, szczegolnie dla dziadków.
Miłego popołudnia dla Wszystkich.

a jaka forma platnosci? ideal? karta kredytowa?a jaki otrzymalas komunikat po dokonaniu zamowienia?
ja zawsze daje z odbiorem osobistym w sklepie i nie mialam jak dotad problemow...

Anetka, ales mnie teraz rozbawila, to pewnie chodzi o szczepienie, jak pneumokoki, co?
nie wiem, a zacytujesz dokladnie? OKIDOKI? :D :-D

no, przelew bankowy, to jesli nie placilas idealem od razu po dokonaniu transakcji, to pewnie zostal Ci podany numer bankowy, na ktory masz wplacic naleznosc i teraz na niego czekaja.
co tam masz dokladnie napisane?

Aneta my tez dostalismy list z tego instytutu (ale to nie belasting) list ze zapraszaja na badanie na okidoki, z noska u dzieci. i raczej sie na to nie zgodze, bo nie chce by Tomek byl jakas myszka doswiadczalna i stresowal sie niepotrzebnie. w liscie napisali, ze zgoda nie jest obowiazkowa, a badanie robione jest przy szczepieniu w 11 miesiacu... zobacz jaki to stres dla dziecka :/ nie dosc ze obca baba go bedzie kluc iglami, to jeszcze cos z noskiem robic. no my sie na to nie zdecydowalismy. jeszcze zapytam dokladnie mojej polki w cb i zapytam jej po co to?

reklama
Witam
Hague jak cos wiecej bedziesz wiedziala na ten temat to napisz ,bo ciekawa jestem:sorry:ja pewnie tez bym sie nie zgodzila:eek:
Ja mam tel w t mobile i tam jest internet bez ograniczen:tak:zastanawiam sie czy nie przejsc do tele 2 ale boje sie ze mi neta nie starczy i bede bulic:sorry::tak:
biore sie za sprzatanie bo po weekendzie moj dom wyglada jak po wojnie:-D:-D

Do góry