reklama
A mój postanowił popierac brata w awanturowaniu, Jak tylko Jasiek robi beksando w celu złamania nieczułych rodziców zabraniających np wkładania kabelków do kontaktów, lub innych równie wspaniałych pomysłów, to natychmiast Tuśkowi włącza się wspomaganie brata.

BlackWizard
Fanka BB :)
Mój odkrył że najlepsze do ssania jest ubranie które ma na sobie![]()
U nas ubranko też robi furorę

Podatko wszystko co wyląduje w rączce według Julki nadaje się do zjedzenia ;-)
W końcu lubi leżeć na brzuszku, bawi się zabawkami i wszystko w koło jest baaardzo ciekawe i warte pomacania

U nas od kilku dni Olimpia przewraca sie z plecków na brzuszek ale nie odwrotnie:-)tego manewru jeszcze nie opanowala
Wklada wszystko do buzi co zlapie i lubi patrzec na swoje buciki gdy ma ubrane na sobie.Czasem chcialaby swoja stope sobie pogrysc ale jeszcze jej sie nie udaje.

Kluliczek
Babka z laską
Tusiek opanował nową sztuczkę, przewraca się na bok, ustawia odpowiednio i zerka kto go dalej przeturla. Cwaniaczek.
Poza tym już nie musi gadac z człowiekiem, przez pierwsze pół godziny po przebudzeniu wystarcza mu kocyk, jego piesek, pieluszka smoczek. Potem człek niezbędny.
Poza tym już nie musi gadac z człowiekiem, przez pierwsze pół godziny po przebudzeniu wystarcza mu kocyk, jego piesek, pieluszka smoczek. Potem człek niezbędny.
BlackWizard
To ja może wstawię kila zdjęć nowej umiejętności mojego dziecka ;-)
BlackWizard
Julka też krzyczy, piszczy i czasami jest to nie do zniesienia ;-)
Moja Nacia kiedyś tak fajnie mówiła "A guuuu", potem gruchotała śliną przy uśmiechu. A teraz?teraz piszczy... może nie tak piszczy jak wydziera się tak dziwnie...
moja miała identyczne etapy

hehe u nas to samo - czasem jak ją weźmie na piski i wrzaski a ja np mam ja na rękach (czytaj odkładanie przy zasypianiu dziennym) to wkładam sobie kawałki chusteczek higienicznych do uszu

. Bo czasem jej piski osiągaja takie tony i wibracje
ze mi zaczyna mi przytykac uszy i tak szumiec nieprzyjemnie, pozniej odtyka i tak w kółko.
Kiedys tez tak nawijała, że głowa mała - ostatnio dziadek tylko dostepuje łaski i z nim pogada ze mna troche, z mezem tez malo ale inaczej niz ze mna.
Ja to dziwne wydzieranie nazywam "skrzypieniem"

Kiedys tez tak nawijała, że głowa mała - ostatnio dziadek tylko dostepuje łaski i z nim pogada ze mna troche, z mezem tez malo ale inaczej niz ze mna.
Ja to dziwne wydzieranie nazywam "skrzypieniem"
Ostatnia edycja:
reklama
BlackWizard
U nas takie same ultradźwięki
Z tym , że Julka kocha sobie pokrzyczeć z rana jak wstaje. Z taki pobudkami to chyba osiwieję 

Podziel się: