reklama

Idą Święta!!!

reklama
Czarna fajne te prezenty :)

Ja się zastanawiam co jeszcze kupić mojej pasierbicy bo od tatusia dostanie dodatki do simsów 3 bo sobie zażyczyła ale chciała bym coś fajnego jeszcze jej kupić. Na mikołaja kupiłam jej Intruza tej autorki co zmierzch bo bardzo lubi jej książki. Czytałam to i powinno jej się spodobać. Ale zastanawiam się jeszcze nad czymś pod choinkę. Może mi Czarna coś podpowiesz bo masz córkę w tym samym wieku :sorry:

Marma ja te Sims 3 podróze sobie sciagnełam:-p:-p tzn Nikoli. ja małej kupuje kamerke jak zauważyłaś:tak: A może jakaś fajna obudowa do telefonu. Wiesz wszystko zależy od tego jakie ma zainteresowania;-)

I u mnie prezenciki porobione:

Dla siostrzenic gry edukacyjne na komputer z Kubusiem Puchatkiem i Cliffordem;-)

Dla Hanki konik i wózeczek (od babci).

Teraz mamusia musi sobie coś wybrac;-)

super prezenty dziewczyny :tak:

a ja to kombinuję jak koń pod górę, miał być odkurzacz, ale naczytałam się opinii mam że nie bardzo zajmujący i tylko wtedy się dzieci bawią jak mama sprząta :sorry:
no to kupiłam używany stolik Chicco 2w1, u kogoś widziałam na zdjęciu, w super stanie i ekstra cenie, oczywiście z allegro i Iga zachwycona, zwłazcza tą muzyczną stroną, klockami na razie rzuca :-)
sprzedałam jeździk FP bo się tylko kurzył i za to czaję się na garnuszek no i chyba wózek dla lali pod choinkę, bo lalę już dostała na Mikołaja

Mirabelka ja mam ten stolik jeszcze po Laurze:tak::tak: jak widzę ze stoi nie ruszany chowam go i po jakimś czasie wyciągam i znów pełne zainteresowanie:-D:-D
Garnuszek mały tez bardzo lubi:tak::tak:

reklama
Hmm a ja teraz tak patrze na tą bramka co Czarna i moze to Rafałowi kupic?? Ehh sama juz nie wiem. Ale to chyba jakies małe mi sie wydaje... Mania widziałas na zywo???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry