reklama

Idą Święta!!!

reklama
Aniaaa, Kaka śliczne kartki!!!! :tak:
my zamówiliśmy z allegro kalendarze ze zdjęciami Alicji ale tylko dla babć i dziadka.
reszta prezentów utknęła w martwym punkcie, tylko dla Alicji wiemy że chcemy kupić krzesełko i stoliczek z ikei MAMMUT. Co do reszty..... to biała plama....
Ale plany mam duże:
chcę upiec karkówkę, schab, piernik, pierniczki, kokosanki , ciasteczka maślane, keks, jabłka w cieście francuskim no i KARP. Od jutra zaczynam. To znaczy piernik , pierniczki , jabłka i kokosanki były już upieczone ale ... jakoś wyszły... czas na część 2
tylko porządki jakoś nie chcą się zrobić same....:-(

Kaka fajna karteczka.

Ja żadnych ciast nie będę piekła - teściowa coś upiecze no i u rodziców też coś będzie.
Stop słodyczom.
Mój małż zapewne kupi coś słodkiego typu ciasteczka, cukierki.
Ale to jego sprawa - ja jeść tego nie będę ... przynajmniej mam taki zamiar :-p

A my w czwartek mamy zamiar piec ciasteczka swiateczne, a za tydzien we wtorek upieke makowce i ciasto ze slonecznikiem
zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;-)
U nas tylko choinka, jakos nie lubie innych swiecidelek, no jedynie swieczniczek na stole taki swiateczny ale teraz odpada bo i tak mlody by go zdemolowal:rofl2:

Magdasf a jaki masz przepis na makowca???

Ja też od poniedziałku biorę się za porządki w domu, ugotuję fasolkę po bretońsku bo mój M nie chce bigosu tylko właśnie fasolkę i sałatkę jarzynową...
Upiekę kilka ciast, makowiec, sernik, przekładaniec kokosowo- orzechowo-ananasowy noi karpatka dla M:tak:
Krokiety i już zrobione. Wystarczy:tak:

Ja od dzis zaczynam sprzatac Zobaczymy jak mi to wyjdzie Z ciast to tylko moja mama piecze swoj serniczek sam ser bez ciasta Mowie wam zarabisty sernik a ja zjadalm 3/4 blachy A reszte ciast to mama z pracy przyniesie Powiedzcie mi jak sie robi takie kalendarze z dzieciakami I jaki to koszt I czy zdazylabym teraz to zrobic?Tak aby zdazyc do swiat?Ja jestem tepa wiec uswiadomcie mnie prosze

MalaUlka szperalam po necie i znalazlam cos takiego
Makowiec zawijany
Dobrze napisane jak i co robic, no i sa obrazki:-D:-D:-D To moj debiut i mam nadzieje ze sie uda:tak:Komentarze tez sa niezle, wiec jak nie wyjdzie to strzele taki brzydki ze lepiej bedzie jak wyjdzie:rofl2::cool2::cool2::cool2:
Dorota ja nie zamawialam teraz tych kalendarzy, bo bede to robic na dzien babci i dziadka, poczatek roku wiec bedzie akurat.
ja znalazlam cos takiego ale pelno jest tego w necie
Superfoto.pl - odbitki, zdjęcia cyfrowe, fotoksiążki, wywoływanie zdjęć

MalaUlka szperalam po necie i znalazlam cos takiego
Makowiec zawijany
Dobrze napisane jak i co robic, no i sa obrazki:-D:-D:-D To moj debiut i mam nadzieje ze sie uda:tak:Komentarze tez sa niezle, wiec jak nie wyjdzie to strzele taki brzydki ze lepiej bedzie jak wyjdzie:rofl2::cool2::cool2::cool2:
Dorota ja nie zamawialam teraz tych kalendarzy, bo bede to robic na dzien babci i dziadka, poczatek roku wiec bedzie akurat.
ja znalazlam cos takiego ale pelno jest tego w necie
Superfoto.pl - odbitki, zdjęcia cyfrowe, fotoksiążki, wywoływanie zdjęć
dzieki Magda zaraz to przejze :tak:

Dorotka najlepiej podejdz do fotografów u siebie szybko i taniej:tak::tak: ja tak zrobiłam w zeszłym roku i za kalendarz dawałam chyba 15 zł i po 2h miałam:tak::tak::tak:

Magda u mnie zawsze stroimy okienka, typu sztuczny śnieg;-) i jakieś zawieszki:tak: jemioła pod żyrandolem:-p no i choineczka. A w tym roku zrobiłam z kinkietu Mikołaja:-D:-D:-D Niki stwierdziła ze mnie pogrzało:szok::-D:rofl2: A co tam:-p

reklama
Czarna fotki prosimy tych pięknych ozdóbek.

A ja w tym roku raczej poprzestanę na małej choineczce, jakimś stroiku na dzrzwiach i komodzie.

Poza tym jeśli uda mi się kupić gdzieś takie jakby naklejki świąteczne na okno to też przystroję.

Jemioła to obowiązkowo musi być przyczepiona nad stołem :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry