reklama

Idą Święta!!!

Przyszedł konik, już schowany ale młody dzisaj wieczrem się nim bawił, bo już marudził, więc mu go pokazaliśmy, jak go zobaczył to o mało się nie zacmokał, biegaał w koło, cieszył się jak nie wiem co, przytulał, łapał ogon, wgramalał na niego, naciskał uszy- rośnie koniarz

reklama
Czarna, gdybym tylko umiała ;) Wrzuce tu fotki wieczorkiem lub jutro rano jak Michu będzie spał bo przy nim nie da rady

Minisia, ten Elefun jest super ale baterie idą jak ciepłe bułeczki. Z tej samej serii jest tez Kubuś.

Ostatnia edycja:
Oto fotki, tego co mam w domciu. Chuck'a i tą gre z Kubusiem to musze zrobic w pracy

Załączniki

• CIMG0016.jpg
    CIMG0016.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 78
  • CIMG0017.jpg
    CIMG0017.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 54
  • CIMG0019.jpg
    CIMG0019.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 47
  • CIMG0015.jpg
    CIMG0015.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 44
  • CIMG0014.jpg
    CIMG0014.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 40
Dziewczyny, szalejecie!!!!!!!!!!
My nie robimy Maluchom jakiś większych prezentów, bo zabawek mają od groma, ubrań podobnie, więc będą to jakieś upominki :tak: Tym bardziej, że musielibyśmy to zostawić w PL.

Przyszedł konik, już schowany ale młody dzisaj wieczrem się nim bawił, bo już marudził, więc mu go pokazaliśmy, jak go zobaczył to o mało się nie zacmokał, biegaał w koło, cieszył się jak nie wiem co, przytulał, łapał ogon, wgramalał na niego, naciskał uszy- rośnie koniarz
hehe no przyznaj się ze to wy nie mogliscie sie doczekac jego reakcji:-p:-p:-p:-p
Oto fotki, tego co mam w domciu. Chuck'a i tą gre z Kubusiem to musze zrobic w pracy
o ludu szalejesz kobieto szalejesz:szok::szok::szok:

Ja juz mam zawrót głowy muszę zakupić 10 prezentów dla dzieciaczków i jak co roku mam dylemat:sorry::sorry::sorry: mam juz kilka propozycji zobaczymy co M powie:sorry::sorry:

A umnie rewolucja listy zakupowej chyba nie bedzie garazu dla mateusza tylko hulajnoga
dla Wery chyba nie uczniaczek a krzeselko Fp ehh jak kupie to wkleje bo zaraz sama sie pogubie co i jak :-D:-D:-D:-D

No widzę, że wątek tętni życiem - a zakupy śliczne.

Mnie to się tak bardzo ten konik podoba, ale u nas mało miejsca i nie bardzo jest gdzie trzymać :-(:-(:-(

Kasy mógłby los troszkę podesłać w postaci wygranej w totka ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry