reklama

Idą Święta!!!

reklama
A mi się nie bardzo podobają takie "nowości".
Myślę, że to strasznie ogłupia, szczególnie dzieciaki...

Co do prezentów, na razie pomysłów brak. i $$$ też :no:

Malenia hmmm dziwne to odebrałam:sorry: Dla mnie to fajna sprawa można sobie fajnie urozmaicić wieczorne spotkanka ze znajomymi czy rodzinom:tak: Mój brat kiedyś przywiózł tą gre Wii normalnie zabawa przednia śmiechu co nie miara. My tam lubimy aktywnie spędzać czas i spotkanka. (często staramy się właśnie grać w cos:tak: Tabu, sekrety świata, kalambury, Ligretto, Phaze 10:-p a jak jest wiecej możliwość to jeszcze lepiej:cool2:)

Ja już każdemu wiem co kupie oprócz mojego Skarba Malego i Dużego :-) K sie po prostu zapytam co by chciał a Maciowi już sama nie wiem. Teściom chce kupic obrus bo maja nowy stół a rodzicóm kołdrę bo ostatnio narzekali że sie pod jedną nie mieszczą ;-) Szwagierkom kubki ( jednej z dr House bo go uwielbia a drugiej z tablica Mendelejewa bo jest po chemii i uwielbia gadźety z nią związane ) A Braciom płyty z ich ulubionymi zespołami. Dla Macia mam juz zamówiony u jednych dziadków NOWY LITTLE TIKES MOTOCYKL POLICYJNY BUJAK TANIO ! (814393157) - Aukcje internetowe Allegro a od drugich teletubisie do kąpieli.

Malenia hmmm dziwne to odebrałam:sorry: Dla mnie to fajna sprawa można sobie fajnie urozmaicić wieczorne spotkanka ze znajomymi czy rodzinom:tak: Mój brat kiedyś przywiózł tą gre Wii normalnie zabawa przednia śmiechu co nie miara. My tam lubimy aktywnie spędzać czas i spotkanka. (często staramy się właśnie grać w cos:tak: Tabu, sekrety świata, kalambury, Ligretto, Phaze 10:-p a jak jest wiecej możliwość to jeszcze lepiej:cool2:)

Nie, nie Czarna!
Źle mnie zrozumiałaś :zawstydzona/y:
Nie podoba mi się, jak dzieciaki dostają nad odczepnego różne komputerowe ogłupiacze, żeby tylko rodzicom głowy nie zawracały...
Albo kanały z bajkami od rana do wieczora.
Mam takiego w rodzinie, co ma 10 lat i świata poza grami nie widzi...

Zresztą dorosłego też takiego znam, co po pracy siada do gry, a potem kładzie się spać.
W międzyczasie dostaje pod nos obiad...

My tez uwielbiamy takie zabawy. Mamy na osiedlu taką grupe znajomych i bardzo czesto gramy w tabu albo w kalambury. Świetna zabawa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry