reklama

Idą Święta!!!

reklama
Miałam kupic sobie 2 najpierw, ale nie mogłam sie zdecydowac :-D Wiec pozniej mąz ze mam sobie jeszcze kupic, jeden mama mi fundneła i jakos tak 6 wyszło razem :-D he he
Ale jestem zadowolona z zakupów :-D hi hi
Jak to mąż się śmiał "w końcu bedziesz chodziła ubrana jak człowiek" :-D

No ja jestem zadowolona :-D
Dla tego pierwszego głownie zamawiałam, he he. Chociaz on jest zarabisty jak sie go ładnie ułozy, a potem trzeba cos tam od czasu do czasu poprawic, ale mi tam pasi :-D

No a drugi co mi sie najbardziej podoba na mnie to ta tunika marszczona :-) Ale ogolnie wszystkie są ok :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny...jak się robi lukier???? 0,5 szklanki cukru pudru i....????????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dolewasz troszke wody.ja jeszcze wciskam troche cytryny.tak 1/4.
Martynka super sweterki!!!ja mam ten w romby i powiem Ci ze on mi sie po kilku praniach tak zmechacil ze jemu golarka nie pomaga za bardzo:sorry:tzn musialabym golic z 3 dni...no aale i tak w nim chodze;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry