Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-(. Kochana, jak tylko urodzisz swoje maleństwo jak najszybciej zrób z tym porządek
. Ja niestety nie potrafie Ci nic powiedzieć na temat tego wirusa, ale napewno wszystko będzie dobrze! Czasem nie taki diabeł straszny;-). Twój ginek już napewno dobrze Cie pokieruje
. Trzymaj się kochana, masz dla kogo żyć;-):-).Oczywiscie,ze jest wirus wywolujacy rakaWitaj!
Nigdy nie słyszałam o wirusie wywołującym raka...
Wiem,że nie leczona nadżerka może doprowadzić do raka szyjki macicy.
Globulki dostałaś aby pozbyć się stanu zapalnego, po wzięciu wszystkich powinnaś iść na wizytę aby sprawdzić, czy zapalenie minęło.
Jeżeli zapalenie minęło,to lekaż zdecyduje czy musisz już zrobić zabieg (wypalanie).Możesz prywatnie zrobić to laserowo ale nie orientuję się w kosztach.
Pozdrawiam Cię !

Dziewczynki dziekuje za wsparcie ;-) pisałam to w 2007 roku a juz dzis mamy 2008...
jestem po leczeniu, udało mi sie "zejść" do II grupy cytologicznej i jeszcze dostałam w prezencie córeczkę
Aniu już wszytsko oki :-)
. Zauważyłam tylko, że Ollga.d odpowiedziała na Twojego posta, więc nie przyszłoby mi nawet do głowy, że mogłaś go napisać rok temu
. Dobrze, że wszystko się wyjaśniło
. Ale troszkę się zestresowałam;-).