reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
U nas Jakubkowi też o 5 rano się chyba coś przyśniło, bo biduleczek mój przez sen plakusiał.
Marcin po nocce śpi...Jakubek u tatusia w łóżeczku oglądał listę przebojów dla dzieci na vh1 i zasnął...więc śpią razem w jednym wyrku hehe
Anetko masz rację pogoda do niczego i pewnie ja dlatego taka śpiąca jestem...i nic mi sie nie chce... Nawet kawka mnie nie rozbudziła...

witajcie! a my dziś wszyscy wyspani:) Filip obudził się około 8:30 i potem przyszedł do mnie, włączyłam mu na vh1 piosenki dla dzieci i tak sobie jeszcze pol godziny posiedział a ja kimałam:)
Pogoda dziś znowu do niczego to fakt...:dry:
My dziś wieczorkiem idziemy na goscinkę do teściów:) A do tego czasu jeszcze nie wiem co bede robiła z Filipkiem.
może spacerek.. :)

miłego dnia dziewczyny
ja tez ide po kawusie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja po zakupkach...Zostawiłam chłopaków i pobiegłam na miasto... Dzisiaj żeberka zapiekane :) ziemniaczki i mizeria...
Ciepło zaczyna się robić, więc chyba i my na spacerek pójdziemy jak Jakub wstanie. A o 14 ma przyjść babka obejrzeć fotelik 0-13 kg...może kupi?!
Kinga widzę, że Filip też lubi ROCK YOUR BABY hehe Jakubek też słucha pioseneczek a szczególnie pierwszej dziesiątki :)

anetka uwazaj na siebie, nie bierz mi sie za robote do puki brzych cie nie przestanie boleć! :tak:
marcia i jak ci mija czas? co robicie

ja sie biore za rosół hehe trzymajcie kciuki!!:-)

narazie!

reklama
Anetko, a co ci dolega?
Posprzatalam...zaraz Jakubek dostanie obiadek i pójdzie spaciulki a wtedy ja wezmę się za obiadek dla nas...
Jakub mi marudzi trochę...pewnie zęby... Wszystkie dwójki mu idą i narazie tylko jedna się przebiła...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry