reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam:)
My już od 8 na nogach:) Bylismy na zakupach w kaufie zjedliśmy śniadanie i teraz chwilowo jestem sama z Filipkiem bo mąż w pracy. Po południu bedziemy mieli gości:)

Teraz biore sie troche za porządki
miłego dnia!

marta fajnie ze wczoraj byliscie na tym grilu:) i dzieki za zaproszenie ale my już byliśmy padnięci po powrocie z olsztyna. Mialas fotki dodac i co? ;)
anetka wieczorne spacery są cudowne i bardzo przyjemne:) my niestety wczoraj juz nie mielismy siły na wyjscia po za tym Filip już nam spał:) a mąż po pracy też zmeczony.

reklama
Witajcie.
Kinguś dodam foteczki, ale my dopiero dzisiaj bądź jutro zjedziemy do domku. Jesteśmy u Marcina rodziców.
Teraz Jakubek śpi...a jak wstanie to jedziemy na Krupówki na dzionek nad jeziorko?
Może macie ochotę dziewczyny z rodzinami dojechać do nas?? W każdym razie my tam będziemy i jak coś to czekamy hhehe
Fotka waszych maluchów jest świetna hehe Kochane bobasy!!

buziaczki...idę popić sobie kawki!

Marcia no to miło macie zaplanowany dzień:) no ja nie wiem, ale raczej nie damy rady do was dojechać no chyba ze goscinka szybko sie zakonczy;) dam znać.
A ja w trakcie sprzątania jestem... jeszcze troszke...
kurde Filip mi wylał sok na dywan no poprostu..!!!:wściekła/y: ehhh:sorry: dzieci.........

czekam na męża:)

Pewnie Filipku...niech się mamusia nie nudzi :) Oj my też niedawno mieliśmy prany dywan a już wygląda jakby z pięć lat czyszczony nie był... Ech :)
No to Kinga czekam na wiadomość.
A ty Anetko? Numer tel chyba masz do mnie co?

Ja jestem jestem...
A więc u nas było tak :) Wczoraj grill...Jakub na dzałce najadł się malinek i porzeczek :) Hehe wychodził z działki sam czerwony od owoców jak malina :)
Dzisiaj byliśmy nad jeziorkiem. Do 16 był bardzo fajna pogoda... Jakubek godzinę czasu siedział w wodzie :) A był zachwycony!!
Teraz już w domciu. Jakubcio śpi...a ja z mężem odpoczywamy.
1008258gr9.jpg

1008267ek9.jpg

1008288pg9.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry