reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jakubek jest bardzo dzielny jeszcze jak szybko się go ciągnęło na kaczuszce to się w głos śmiał...a daleko był, że hoho :)
A mój Jakubcio już nawet się nie kwasi przy porzeczkach...hehe fajne mamy dzieci :)

reklama
marta fajne zdjecia! aj widze Kubus lubi się też kąpać:) fajnie wygląda w tej kaczuszcze. No twardziel z tymi porzeczkami! hehe moj Filip to tak uwielbia cytryny ze jak mu jedną obiorę to zjada całą bez zastanowienia hehe:) a mnie na samą mysl skreca jezyk hehe

miłego wieczorku!

my sie dzis pogoscilismy z rodzinką, było miło:) a potem pojechalismy sobie na przejażdzkę troche padało ale co tam ;)

Hej dzieczyny! my od 8 na nogach bo teść nas obudził telefonem:dry:
Pogoda jest teraz tragiczna... no ale oby na nasz urlop sie rozpogodziło!:cool2:
Filip wcina własnie sniadanko a ja piję kawkę. Zaraz biore sie za pranie bo musze juz mnie wszystko mniej wiecej obcykane co bierzemy do Gdanska. W środe pakowanie.

miłego dnia wam życzę! :)

Witajcie.
Ja z rana mialam męża w domu i pewnie niedługo wróci :) He ale miałam widoki jak rano Jakub tańcowal z tatusiem uśmiałam się za wszystkie czasy :)
A teraz Jakub odebrał telefon od mojego taty :) Mialam na wibracjach i nie słyszałam a ten równo do ucha przykładał tel :) Cwaniaczek.
Aneta nie zazdroszczę wypadu na miasto w taka pogodę. A jak zrobisz porządki to z rozpędu do mnie zapraszam :)
Kinga z tym praniem...też by się u mnie po weekendzie przydało...więc też jak się rozpędzisz hehe
Jakubek teraz mi pomału zasypia...Jak zaśnie to ja się wezmę za sprzątanie.

Hej. A my już po obiedzie:) Byliśmy na zakupach w kaufie, kupiliśmy wszystko co potrzebna do zrobienia pit i w domu razem wzięliśmy sie za robienie obiadu:) Filip pomagał nam najbardziej podjadając warzywka hehe ale było pyszne zjedlismy po dwie i dosyć:) Teraz chłopcy mi zasneli wiec i ja pewne sie położę odpocznę.
A potem idziemy do moich rodziców na kawkę.

miłego popołudnia.
buziaki!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry