reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ile na "+?" czyli jak przybieramy na wadze...

Renek , nie martw sie... Moim zdaniem to w 80% woda. Bo to niemozliwe zebys tak szybko tyla. Nawet z dwojka. Nie wierze. Urodzisz i spadnie szybciutko. Na bank.
Czuje sie jak slonica. Od dwoch tygodni mam napady zarcia, utylam pewnie jakies 6 kg w ciagu ostatniego miesiaca....

reklama
a ja 1kg na plusie :-) do tej pory nic mi nie chciało przybywać a musiałam leżeć w łóżku dla dobra dzidzi, i dziwne było że waga stała w miejscu a nawet troche w dół poszło? no ale teraz chyba będę nadrabiać....aż się boję.....;-)

Hej dziewczyny. Ja od poczatku ciazy przytyla 5kg:tak:. Mam nadzieje ze przytyje jeszcze ok 10kg. Bo pozniej trudno zrzucic.:-(

U mnie raz +1kg a raz powrót do wagi wyjściowej waha się,a ważę się codziennie.
W ciąży nie schudłam bo żadnych mdłości nie miałam,waga cały czas była stała.Napadów jedzenia na szczęście nie mam.Ale wszyscy mi mówia że od 4-5 mies to już powinnam normalnie tyć.
d4de37b931.png

A ile macie w obwodzie brzucha? Ja się wczoraj mierzyłam i jest już 90 cm......generalnie zaczynam mieć wymiary majestatyczne jak blok granitu :D

Miałam wczoraj wizytę u ginki - ważyła mnie i znów 58 kg:szok::szok: Powiedziałam jej, że w weekand wazyłam się w domu i było 60 kg, to kazała mi się ważyć tylko u niej bo ona mnie waży od początku ciązy na swojej wadze więc dla niej to jest wiarygodne. A ja w domu się wczesniej nie ważyłam.....

Ja zaczynałam z wagą 64, spadła po wymiotach do 60, wczoraj ważyłam się u ginka i waga 62,5 - tak więc zaczynam przybierac na wadze.

reklama
Do góry