reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

ha ja zrzuciłam kolejny kg(teraz juz 60 waze- pry wzroscie 175 cm)
wczoraj mialam ubbaw- zamiescilam na naszej-klasie zdjecie z zeszlego roku i nie dalam opisu- wszyscy mysla ze tak szybko po porodzie doszlam do takiej figurki :-D i teraz dumam czy wyprowadzac ich z błędu;-)

reklama
Post to u ciebie i tak niezle,bo wymiary podobne jak u mnie,z minimalna roznica,tyle ze ja przy 164cm:baffled:
Agnieszka to z ciebie niezla laska:tak:u mnie waga wyjsciowa to 60kg,no moze przy dobrych wiatrach 57,5,ale jednak 10 cm mniejsza jestem:sorry2:

No nieźle. Ja w liceum przy 175 miałam najmniej 58 kg a podobno byłam suchcielem.
Pewnie to kwestia moich grubych kości.
Ja z powodu braku wagi :p kontroluje się metrem.
Bioderka stoja i się nie ruszają -98, biust 104-106 w zależności od apetytu ssaka, brzuch nadal 83 :/ Oponka jest i ma się dobrze :crazy:

mi lekarz zalecil cwiczenia- od 2 dni cwicze troszke
zostaly mi 2 kg na + :-D:-D:-D
mam 164 cm i zawsze wazylam 47-48 kg po ciazy z Oskarem 50 kg i chce wrocic do tej wagi ;-)

u mnie 13kg mniej,ale wciaz te nieszczesne 5 kg do zrzucenia:crazy:.Oczywiscie chcialabym wiecej,ale narazie "chociaz' tyle starczy.
Cwicze codziennie brzuszki i jakies tam cudo na posladki i uda,ale jeszcze dluga droga przede mna:-(A najgorsze te boczki,bleeeee

Ostatnia edycja:
Ja taz mam jeszcze 4-5 kg do zrzucenia. Dzisiaj kupilam nowe jeansy, niby ten sam rozmiar co przed ciaza (28'') ale boczki sie wylewaja:baffled: , nie wiem jak sie za to zabrac:no:.

reklama
Do góry