reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"Ile na -?" - czyli jak tracimy na wadze

lemonka u mnie to samo tzn przed ciąża nie byłam seper laska a teraz ten brzuch jest okropny ( nie po cesarce)mi jeszcze został 1 kg ale mysle ze ten kilogram to mam w cyckach które sie zrobiły obrzydliwe:dry:szukam dobrego stanika ale marne sznse:wściekła/y:ja juz sobie mówie ze zaczne cwiczyc ale jak przychodzi wieczór to jestem taka padnieta że nie cwicze:sorry2:no cóz pocieszam sie ze moze kiedys cos zgubie:-D

reklama
a mi udalo sie schudnac wkoncu troszeczke :-)nie jest to moze wielki wynik bo tylko 1 kg ale zawsze czegos mniej:tak:chodze 2 razy w tygodniu na aerobic i nie jem kolacji :-)ale w przyszlosci zamierzam przejsc na jakas diete moze ktoras z Was zna skuteczna:confused:

JuliaK nie martw się ja też zamiast chudnąć to tyję ale mój syncio ma taki apetyt cycuszkowy że ja cały czas jestem głodna bo i on jest głodny. Dziewczyny może coś poradzicie na te kilogramy tzn. może któraś zna dietkę dla mamuś karmiących.

ja sie musze pochwalic,ze przez pazdziernik udalo mi sie schudnac 4,5 kg:-),a teraz jeszcze kolejne 1,5kg.Wiec juz waze 3 kg mniej niz przed ciaza:happy2:

wow Madzia ratulacje!!!! u mnie waga na razie stoi,dzis sie zwaze u mamy i zobaczymy ile mam,ostatnio(w pazdzierniku) bylo 63kg, 9kg wiecej niz przed ciaza

ja tez waze tyle co przed ciąża ale chciałabym schudnąć jakieś min5-6 kilo, a dieta coż mniej jeść, zaero słodyczy (co u mnie nie przejdzie:-D) do picia woda a noie słodkie i gazowane no i raczej gotowane a nie smażone, dużo warzyw z owocami uważac bo tez zawierają cukier:tak:i przede wszystkim duzo ruchu:tak:

reklama
Do góry