reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Andula, ja tylko szampon + odżywkę stosowałam i stosuję. Ampułki wściekle drogie, a efekt nie wiadomo czy lepszy.
mamabartka
...i Natalki :)
Moje włosy teraz już trzymają się głowy.
, wcześniej też wypadały na potęgę.
Na wadze nareszcie pierwsze małe sukcesy. W ciągu ostatnich 3 tygodni udało mi się schudnąć 3,5 kg:-).
Z pomocą Bio CLA
TO DZIAŁA:-)

Na wadze nareszcie pierwsze małe sukcesy. W ciągu ostatnich 3 tygodni udało mi się schudnąć 3,5 kg:-).
Z pomocą Bio CLA

survivor26
Mamy lipcowe'08
No nieźle! Tłumaczyłam materiały do Bio CLA jak wchodziło na rynek i myślałam, że to jakaś ściema kolejna, ale widzę, ze jednak działa:-) A przy karmieniu też można stosować? bo i mnei by się przydało zrzucić choć z 5 kg....Moje włosy teraz już trzymają się głowy., wcześniej też wypadały na potęgę.
Z pomocą Bio CLATO DZIAŁA:-)
Włosy też już głowy się trzymają, za to zaczęły się wściekle przetłuszczać

Oj widzę że nielubiany przeze mnie wątek "ożył"

U mnie waga sprzed ciązy, ale że ja odwiecznie walczę z moją tuszą nadal pragnę schudnąć przynajmnije 10 kg
jak narazie się nie udaje, ale muszę spróbować tego specyfiku
:-)
Włosy jeszcze trochę wypadają,ale już nie garściami

U mnie waga sprzed ciązy, ale że ja odwiecznie walczę z moją tuszą nadal pragnę schudnąć przynajmnije 10 kg

Włosy jeszcze trochę wypadają,ale już nie garściami
reklama
mi też dalej wypadają włosy na potęgę (żebym to ja jeszcze czuprynę miała
) modlę się tylko a co by Antosia miała włosy teściowej (i nic poza tym oczywiście
)
a co do dodatkowych kg, to ja dalej nie wchodzę w nic sprzed ciąży
sądzę, żejak przyjdzie lato to dopiero wtedy stres mnie weźmie
aczkolwiek już raz bylam na fitnesie pod ciśnieniem (i to nic że jakieś trzy tygodnie temu
) może jak się ponakręcamy wszystkie to jakiegoś spida dostaniemy
:-)

a co do dodatkowych kg, to ja dalej nie wchodzę w nic sprzed ciąży

Podziel się: