reklama

Imię dla dzidzi

• Starter tematu Starter tematu Joaśka20
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A próbować aż do córy nie będe bo mojemu tesciowi wyszła za 4 razem a potem znowu dwóch chłopków he he

Ja miałam kiedyś pomysł, żeby próbować aż do sytuacji, kiedy będzie co najmniej parka każdej płci (bo ja mam samych braci, Mąż same siostry i wiemy, jak to jest, kiedy nie ma się rodzeństwa swojej płci ;)). Ale to się czasem może skończyć na astronomicznej liczbie, więc pomysł jest na razie w zawieszeniu ;) ;) ;)

reklama
4 siostry? Ale fajnie... Ja mam 2 braci i zawsze chciałam mieć siostrę... Całe dzieciństwo musiałam się bawić resorakami...:)

Tak kochana 4 z tym że jedna z drugiego małżeństwa mojego ojca,ale nie poznałyśmy jej :) Więc w sumie można powiedzieć że mam 3 ja najmłodsza nie licząc tej nieznanej :)

ja na drugim dziecku poprzestane. powiedzialam mezowi, ze zeby sie zdecydowac na trzecie, to musialbym miec domek z ogrodkiem. czyli ma czas jeszcze ok. 3 lata, bo ja po 35 roku zycia nie zamierzam juz miec dzieci ;))))

Ja jestem tez w drugiej ciąży, drugi Synek mi się szykuje na świat i jeżeli w ciągu najbliższych 5 lat nasza sytuacja materialna chociaż trochę się poprawi to z całą pewnością będziemy jeszcze starać się o siostrzyczke dla chłopaków... Marzenia...

A ja zawsze marzyłam o trójce:tak:. Jeśli w przyszłości finanse by na to pozwoliły, to nie omieszkam znowu napadać męża ze wzmożoną częstotliwością wtedy kiedy trzeba:-D:-D:-D

Ja się cieszę, że wcześnie zaczęliśmy :) W tym roku kończę 24 lata, więc do 35 (później już bym nie chciała rodzić) jeszcze kupa czasu. A jak dobrze pójdzie, to przed trzydziestką się ze wszystkim uwiniemy ;) I tym sposobem jak dojdziemy do pięćdziesiątki, to najmłodsze będzie już na studiach, więc prawie samodzielne, a my zaczniemy drugie życie ;)
Nie ma to jak długoterminowe plany ;)

Tak trąbią wszędzie, że kobiety nie chcą mieć dzieci, a tu widzę, że znaczna część chciałaby nie musieć poprzestać na jednym ani na dwójce... Tylko te pieniądze...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry