Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe Ewa86 moze troszke sie opanujcie z imionami dla kolejnych dzieciaczkow bo moze po jednym lub 2 bedziesz miala serdecznie dosc)) ja bylam pewna ze chce miec 2 bo sama jestem jedynaczka i wiem ze to troche smutny zywot, ale teraz nie wiem czy zdaze zdecydowac sie na rodzenstwo dla mojego maluszka, ciaza jest ogolnie spoko ale strasznie dlugo trwa a w momencie kiedy ma sie male dziecko biegajace po domu jest jeszcze ciezej a naprawde zaluje ze nie trafily nam sie blizniaki yyhh na szczescie Ty masz wiecej czasu
w sensie biologicznym, o ile to przebiegunowanie nie dojdzie do skutku ;D
a ja oprocz tego jeszcze ostantio uslyszalam ze jak si ema jedno to je lepiej ustawić w przyszłosci finansowo.... To moj kolega powiedzial jak sie zapytalam czy bedzie drugie dziecko. Stwierdziłam mu na to że jak go bedzie stac ustawic jedno to i na drugie tez znajdzie.... najwyzej da mniej...najbardziej nie lubie tłumaczenia rodziców jedynaków że dziecko ma rodzeństwo cioteczne i nie bedzie samo ale pytanie ile ludzi utrzymuje bardzo bliskie kontakty z takim rodzeństwem nie ma to jak własna siostra czy brat ja sie smieje ze dwójka palnowana a 3 na wpadkę hihihi