reklama

Imie dla dziecka

ja najprawdopodobniej bede miala córuchnę wiec w grę wchodzi Natalia lub Maya ale cos mnie jeszcze korci na ta Julke...Co do chłopca to dajcie spokoj...moj mezus tak grymasil ze szkoda gadac "to nie,tamto jeszcze gorsze,znam takiego..." itp...po dyskusjach tak "w razie W" jesli jednak bedzie chlopiec to moze byc Kubuś,Adaś bądź Dawid...

reklama
My na początku wybraliśmy imię dla chłopca- miał być Jeremi bądź Filip. Ale teraz juz wiemy, że będzie Lena :-). Chociaż w grę wchodziła tez Laura, Matylda i Julia.

My jeszcze nie znając płci naszego maleństwa od razu wybralismy imiona :) jak tylko test pokazał 2kreski to postanowiliśmy ze jeżeli dziewczynka to bedzie Oliwia a jesli chłopiec(a bardzo chcieliśmy mieć małego mężczyzne :) ) to ze będzie to Maksymilian...

jakoś zauważyłam brak imion słowiańskich, szczególnie żeńskich
a są takie ładne : Dobrawy, Dobrochny, Radochny, Bogny, Bogusławy, Bogumiły, Nadzieje, Sławy...

My z mężem wybraliśmy wczoraj na 100% imiona dla dziewczynki i dla chłopca bo płci nie znamy :-)
Nikolas
Matylda

I tak juz zostanie z czego się niezmiernie ciesze po miesiacach szukania i wybierania a ciężko było ...
Pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry