aga0411
szczęśliwa mama
ale urzę dy w Polsce mają zasadę ze dla dziewczynki imię powinno kończyć się na AAle gdyby je po polsku napisać Szanti to nie powinno przecież być problemu prawda? Ani nie jest śmieszne, ani obraźliwe... wg nas śliczne![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale urzę dy w Polsce mają zasadę ze dla dziewczynki imię powinno kończyć się na AAle gdyby je po polsku napisać Szanti to nie powinno przecież być problemu prawda? Ani nie jest śmieszne, ani obraźliwe... wg nas śliczne![]()
Agata0411 w Gorzowie Wlkp.Ja powiem tak to my rodzice decydujemy o tym jakie imie ma nosic nasze dziecko a nie urzad,i jesli ktos robi problemy bo chcesz dac dziecku imie amerykanskie,arabskie czy chinskie idziesz do kierownika.Czasem trzeba sie wyklocic,a czasem pojsc na pewne ustepstwa
Moje dziecko polskiego imienia nosic nie bedzie i jestem pewna ze jesli urodze moje dziecko w Hiszpanii nikt nie bedzie mi stwarzal zadnych problemow,bo tutaj jest bardzo duzo imigrantow
urodziny, imieniny, gwiazdka...wszystko w tym samym miesiącu...Bardzo mi się to imię podoba i chcemy tak nazwac naszego synka i tak to sobie tłumaczę, że dzieciaki i tak raczej imienin nie obchodzą, a w przypadku Mikołaja wszyscy będą o nich pamiętac...czyli jeszcze jedno święto więcej dla naszego dzieciaczka...:-)

i uwieżcie mi ze ta dziewczynka nie ma łatwo wśród dzieci.Nie chodzi nawet do przedszkola,bo DZIECI SIE Z NIEJ ŚMIAŁY i mama musiał ja zabrać.Ciekawe co zrobi jak mała bedzie musiała pójśc do szkoły
ja nie widzę nic złego w daniu na imię dziecku urodzonemu w grudniu MikołajCzy uważacie, że nadanie grudniowemu maluszkowi imię Mikołaj to głupota?urodziny, imieniny, gwiazdka...wszystko w tym samym miesiącu...Bardzo mi się to imię podoba i chcemy tak nazwac naszego synka i tak to sobie tłumaczę, że dzieciaki i tak raczej imienin nie obchodzą, a w przypadku Mikołaja wszyscy będą o nich pamiętac...czyli jeszcze jedno święto więcej dla naszego dzieciaczka...:-)
Ja od początku chciałam Wiktor, ale zniechęciły mnie reakcje ludzi typuWiktor czyli Wituś, a Wituś już mi się niestety nie podoba, a wiele osób tak właśnie zdrabnia to imię...:-(Czy często spotykacie się z takim zdrobnieniem tego imienia?
No i raczej na 100% będzie Mikołaj...![]()
ja mam Małgosia a też mam urodziny w grudniu imieniny zaraz w styczniu ;-) 
dla dziewczynki Agatka ale dla chłopca ciągle myślimy 
Czy uważacie, że nadanie grudniowemu maluszkowi imię Mikołaj to głupota?urodziny, imieniny, gwiazdka...wszystko w tym samym miesiącu...Bardzo mi się to imię podoba i chcemy tak nazwac naszego synka i tak to sobie tłumaczę, że dzieciaki i tak raczej imienin nie obchodzą, a w przypadku Mikołaja wszyscy będą o nich pamiętac...czyli jeszcze jedno święto więcej dla naszego dzieciaczka...:-)
Ja od początku chciałam Wiktor, ale zniechęciły mnie reakcje ludzi typuWiktor czyli Wituś, a Wituś już mi się niestety nie podoba, a wiele osób tak właśnie zdrabnia to imię...:-(Czy często spotykacie się z takim zdrobnieniem tego imienia?
No i raczej na 100% będzie Mikołaj...![]()