• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imię dla dziecka

wiesz moze to zalezy tez od naszego podejscia?? bo moj marcelek po meblach nie skacze, ale po oparciu naroznika to codziennie biega i fikolki w dol robi na podloge z oparcia, ale dla mnie to normalne i nie moiwe ze niegrzeczny tylko niudzi mu sie :-D;-)

reklama
a Kornelia nie moze byc kat?

Larvunia niestety na Kornelia się nie zgadzają i na dodatek nie wiem dlaczrgo skoro Kornela zaakceptowali od razu.

U Jasia w grupie królują Zuzie (3), Julki (chyba z 5) i Natalie (3) :szok:

Co myślicie o imieniu Lidia i Ada?
A dla chłopca Krzyś?

Blusia ja mam męża i syna Krzysztofa i na prawdę to fajne chłopaki, tak jak pisała barmanka79. Ale znam jednego Krzyśka, który jest spod znaku zodiaka Bliźniak (tak jak ewentualnie nasze dzieciaczki) i powiem szczerze, że to był okropny facet. Strasznie samolubny i okropny bufon. A mój M. to Panna, a syn to Waga.

moj tatko Krzysztof jest z pod lwa.. tez jak kobita po domu lazi i sprzata i gotuje i do rany przyloz doslownie i ze mnia i bratem lepszy kontakt ma niz my z mama ;-)

forever_young, ehh jak słyszę "Amelka" to mną trzęsie :sorry2: imię same w sobie piękne, ale właśnie zbyt popularne (tak jak kiedyś były Wiktorie, Olivie itp)...
Druga Babcia Młodej/Młodego mówiła, że podobno przenoszą dziewczynki o takim imieniu między grupami w przedszkolu - tak jak Julie - bo jak pani woła "Amelka" to sie 5 - 6 dziewczynek odwraca...
Siostra cioteczna Młodej/Młodego nosi to imię żeby było śmieszniej.:-)

Lidia i Ada - ładnie i oryginalnie
Krzyś - ostatnio rzadsze, ale podoba mi się choć mam takie sobie skojarzenia z tym imieniem.
Robert - no właśnie, ciapa :tak:
Młoda/Młody jak będzie po mnie to będzie diabełek - od dzieciństwa do teraz :-D - jak po Tatusiu, to raczej aniołek - tak mówi druga Babcia. I po obojgu niejadek ;-)
Jak po Tatusiu to chuda/chudy i długa/długi, jak po Mamusi - mała/y, krępa/y, niewywrotna/y :laugh2:

Jakbym miała wybierać - dla dobra Młodego/Młodej - to z wyglądu Tatuś, z grzeczności myślę, że też, ale z charakteru i obycia życiowego zdecydowanie ja - mam męski charakter, a Tatuś ... no cóż ciutkę jaj Mu brakuje niestety :zawstydzona/y:

W Telekspresie teraz mówili, ze jacyś ludzie z Warszawy chcieli nazwać synka Kermit. W USC się nie zgodzili i chłopiec ma na imię Gustaw. Mój M podsumował, że córka pewnie byłaby Pigi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry