reklama
traschka
Mama Marysi
Haha, pisałyście niedawno o tych skojarzeniach, ami się Liliana tak źle kojarzy, że chocby nie wiem pieknie brzmiało nie dałabym rady go wybrać
Imiona naprawdę bardzo się kojarzą z osobami i niestety potrafią dane imię skutecznie obrzydzić... ALe w drugą stronę też to działa!
No niestety tak to jest, na szczęście ja żadnej Liliany nie znam więc nie mam obciążeń psychicznych. Chyba. że któraś z Was ma jakąś nieciekawą historię z Lilą, to jeszcze może mi obrzydzić
Póki co pies o tym imieniu mnie nie zraził
traschka
Mama Marysi
Silva nie będę cię zrażać
Opowieść zachowam dla siebie
No niestety tak to jest, na szczęście ja żadnej Liliany nie znam więc nie mam obciążeń psychicznych. Chyba. że któraś z Was ma jakąś nieciekawą historię z Lilą, to jeszcze może mi obrzydzićPóki co pies o tym imieniu mnie nie zraził
![]()
Znajoma ma kotkę o imieniu Gaja, brat drugiej ma suczkę o tym imieniu. A ja twierdzę, że fajne zwierzę, to fajne imię

forever_young
Niemłoda mama Młodej
W temacie Liliany - to znam jedną teoretycznie starszą panią o tym imieniu, ale ubiera się młodzieżowo, ale spokojnie, dba o siebie i jest bardzo energiczna, prowadzi życie towarzyskie, czasem gdzieś wyjeżdża. Oczywiście pracuje zawodowo, ma własną działalność, zatrudnia pracowników. To b. sympatyczna osoba.
reklama
agatkaT
Fanka BB :)
ja nie znam żadnej Liliany, Liwii ani Leny, ale jakoś nie przekonują mnie te imiona... Żeby nie powiedzieć że nie podobają...
Chyba wolę bardziej tradycyjne polskie imiona :-)
Ale ja też tak mam, ze jak usłyszę imię to od razu mi się z kimś kojarzy
i potem już dupa. Choć by było jakieś mega ładne, to już się nie przekonam.
Chyba wolę bardziej tradycyjne polskie imiona :-)
Ale ja też tak mam, ze jak usłyszę imię to od razu mi się z kimś kojarzy

Podziel się: