Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wracając do imienia to jeszcze Ramona mi się podoba
Ja poznam płeć dopiero za tydzień... póki co mam tylko imię dla dziewczynki - Liliana, dla chłopca nadal szukam. Jak się okaże, że to chłopak to zmobilizuję się do przeczytania całego tego wątku - może zapożyczę sobie którąś z Waszych propozycji))

No niestety też to znam... Dobre rady typu "to imię jest złe bo tak się nazywał wnuczek sąsiadki babci siostry i on jest łobuzem to twoje dziecko też będzie łobuzem..." Szkoda gadaćHehe Madzioolka, to teraz będę myśleć o Twojej suczce Lilce i zacznę się zastanawiać czy to dobre imię dla mojego dzieckaZawsze tak jest, że ktoś ma jakieś lepsze czy gorsze skojarzenie. Jak tylko myślę o jakimś fajnym imieniu to zaraz ktoś rzuci tekst typu: "o nieee, moja głupia ciotka ma tak na imię" i cały misterny plan idzie w cholerę
)) Oczywiście fakt, że czyjaś sunia tak się wabi mnie nie zrazi, tym bardziej, że na pewno jest grzeczna i kochana, prawda?