reklama

Imię dla dziecka

mój D.się złościł,że ja znowu wybieram imię jak przy I-szym dziecku,ale juz chyba przywykł do tej Kaliny:tak:
a co masz na myśli pisząc, że tak samo jak przy 1-szym dziecku? ;-) (to że sama wybrałaś to imię?)

Anapi, ja nie wybieram drugiego imienia :no: Pierwszy synek nie posiada, uważam że jest zbędne ;-) do niczego nie potrzebne, tyle tylko że trzeba o nim zawsze pamiętać jak wypełnia się jakieś urzędowe papiery :sorry2:
Alessandro, fajnie brzmi :tak: A w jakim państwie teraz mieszkasz?

reklama
barmanka popieram, tez uwazam ze jedno imie w zupelnosci wystarczy :tak: Synek ma jedno imie... druga dzidzia tez bedzie miala jedno :tak:

justynka chyba bedziemy dwie mialy Kalinki ;p

reklama
Anapi, ja nie wybieram drugiego imienia :no: Pierwszy synek nie posiada, uważam że jest zbędne ;-) do niczego nie potrzebne, tyle tylko że trzeba o nim zawsze pamiętać jak wypełnia się jakieś urzędowe papiery :sorry2:
Alessandro, fajnie brzmi :tak: A w jakim państwie teraz mieszkasz?

Mieszkamy w Niemczech, slubny jest Wlochem. Pierwsze imie chcialam wloskie, a drugie polskie (najlepiej jakiego swietego coby babcie ucieszyc). Tutaj nie ma problemu, wystarczy podawac pierwsze imie chociaz drugie tez jest zameldowane. U nas w rodzinie wszyscy mamy dwa imiona (poza mna, bo mam pierwsze podwojne), taka tradycja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry