reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla Maluszka :)

a moj wczoraj wpadł na pomysł Leszka... włosy mi staneły dęba na głowie...
czemuż on ma takie pomysły??????? moze jeszcze na drugie Jarek?;-)
swoja drogą imię Jarek mi się podoba, ale nie mogę, po prostu nie mogę....

Framama, z Twoich imion Maciej mi sie niestety zdecydowanie źle kojarzy, Karol ładnie - u nas niestety absolutnie nie da sie połaczyć z nazwiskiem bo czytając razem wyszedł by prawie stół z powyłamywanymi nogami:)

Kaj - w formie Kaj czy Kajetan?

Ostatnia edycja:
reklama
kora samo Kaj . nie Kajetan-Kajtek.
kora jak?Leszek:szok:
miałam kiedyś kolegę na studiach miał na imię Leslaw ,a nazwisko miał okropne.

kora samo Kaj . nie Kajetan-Kajtek.
kora jak?Leszek:szok:
miałam kiedyś kolegę na studiach miał na imię Leslaw ,a nazwisko miał okropne.

no ja tez zachwycona Leszkiem nie jestem... dramat po prostu... a chlop uparty straszliwie... już pomijam że wybiłam mu z głowy Eustachego! czekam kiedy wymyśli Bzdzisława, bo Spycigniew już też raz padł w żartach...
nie wiem co to będzie...
a on mi cały czas mówi, ze na zadne imię się nie chcę zgodzić... mówie mu, ze wymyśla Bóg wie co, a on na to że to po rodzinie... ja: cóż, tylko współczuć Twoim krewnym, ale własnemu dziecku nie mam zamiaru krzywdy robić
na co on: to zgódź się na Juniora...
Ja: nie i nie i nie...
i tak w koło... kosmos normalnie

damy radę... problem tylko bo zwracamy też uwagę na znaczenie imion i takie co nam się brzmienie podoba to mają znaczenie do kitu, a jak znaczenie ok, to albo brzmi kiepsko albo za nic nie pasuje z nazwiskiem...

Ostatnia edycja:
hehs u mnie też bedzie wojna o imie dla chłopaka.... moj men wymyslił KAROL.. a ja niebawidze tego imienia... wszystkie Karole co znam to takie "inteligentne inaczej"

Ja chyba tylko na Macieja sie zgodze... juz raz musiałam sie na Joanne zgodzic i plakalam po nocach, tym razem nie popuszcze.... musimy pojsc na jakiś kompromis...
Ja dziewczynka to na 100 % EMilia bedzie i tyle.

Framama... kochana ja cie nie chce straszyc.. ja jestem zdesperowanaja ci powiem,ze jak moj r sie uprze na Karola to pojde sama rejestrowac dziecko a potem podam go o ustalenie ojcowstwa.... nigdy sie na to imie nie zgodze mam tak złe "doświadczenie" hiihhi

nanulinko Eliza to bardzo ładne imie i rzadko spotykane :)

reklama
Czytam Was i mi ciarki po plecach chodzą. :-D Naprawdę nie możecie się dogadać z Waszmi mężczyznami i pójść na jakiś kompromis? Ja sobie nie wyobrażam wymuszać na W. coś, co jemu nie pasuje, on z kolei nie chciałby, żebym ja była niezadowolona. Mało to ładnych imion, że ciężko Wam się porozumieć? ;-)

Do góry