reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
też polecam Hanie, koleżanka 12.02 urodziła w godzinę Haneczkę
A Łucja to bardzo ładne szlachetne imię, i ma uroczy skrót Lusia
Natalie które znam to lafiryndy niestety 
rysia420
Natalie które znam to lafiryndy niestety![]()
Ja tam się za lafiryndę nie uważam, aczkolwiek mam podobno ciężki charakter
.sembonzakura
nawet nie widziałam że masz tak na imię?
no niestety ja trafiam na jakieś nieciekawe Natalie, poza córeczką mojej koleżanki choć jeszcze nie wiadomo co z niej wyrośnie 
taka najbardziej lafiryndowata potrafi wstawiać na fb zdjęcia w samej bieliźnie i na obcasach, oczywiście kaczy dziób musi być i skarpetki w stanik ... uhhh nie znoszę takich panien ...
taka najbardziej lafiryndowata potrafi wstawiać na fb zdjęcia w samej bieliźnie i na obcasach, oczywiście kaczy dziób musi być i skarpetki w stanik ... uhhh nie znoszę takich panien ...
sembonzakura
skojarzenia jednak dają bardzo dużo 

rysia420
nawet nie widziałam że masz tak na imię?no niestety ja trafiam na jakieś nieciekawe Natalie, poza córeczką mojej koleżanki choć jeszcze nie wiadomo co z niej wyrośnie
Nie wiem od czego to zależy, ale inne Natalie które ja znam też są takie "dziunie Krysie". Chyba jestem jakimś odmieńcem czy coś...

sembonzakura
mój M kiedyś był z jedną, rozsyłała potem wszystkim swoje zdjecia nago w stroju kowboja (tzn w butach i kapeluszu) a potem ściemniała że to jakaś inna laska bardzo podobna do niej. Peszek że zrobiła je w swoim pokoju w którym każdy z nas choć raz był 
reklama
A ja mam 6 letnią chrześnicę Natalię i jest fajną dziewczynką - starszych Natalii nie znam.
Ja staram się nie utożsamiać imion z konkretnymi ludźmi , bo do każdego imienia można znaleźć osobę z którą coś nie teges
;-)
Tak jak niektórzy mi mówią że Agaty to są takie i owakie - a ja wszystkie Agaty które znam uważam za równe dziewczyny :-)
Ja staram się nie utożsamiać imion z konkretnymi ludźmi , bo do każdego imienia można znaleźć osobę z którą coś nie teges
;-)Tak jak niektórzy mi mówią że Agaty to są takie i owakie - a ja wszystkie Agaty które znam uważam za równe dziewczyny :-)